Problemen met de Boer stalinrichting !!

De Boer stalinrichting wil een rechtzaak beginnen om 2000 euro en nog steeds na 2 jaar is de kapotte stalinventaris niet vervangen voor iets deugdelijks, onbegrijpelijk...............

Deel dit topic

Reacties

brabo
net zoals vliegtuigen, daar zitten ook duizenden klinknagels in.
brabo
tegenwoordig is er ook een ander dreigmiddel richting de leveranciers: plaatsing op het prikbord.
anonymous_8
Laatste nieuws: Youp van 't Hek begint een actie tegen De Boer Stalinrichting...

(of zou dat niet meer nodig zijn na alle commotie op dit prikbord?)
anonymous_8
Jij bent op zoek naar een leverancier die in het verkoopcontract zet dat iedere vijf jaar alles kosteloos wordt vernieuwd?
Farmer_
Of slijptol.
cs-agrar
zo'n voerhek heb ik ook eens geinstalleerd (niet bij jou) is maar i oplossing voor: lasapparaat en zinkspray..
cs-agrar
zo'n pootje is geen probleem hoor spotmelker, als de rest er maar nier doorheen komt..
cs-agrar
zoals in een eerdere reaktie, pak je lasapp. hang de buis recht en een las op alle t-klemmen. direct slak eraf en hard met de staalborstel er overheen, waas zink-spray, ff laten koelen en nog 2 lagen zink spray. das enigste manier om hem in vorm te houden. En knappe kettingen eraan.
cs-agrar
Die coulance ben ik met je eens, zo lever je iets niet af. De door De Boer gelaste delen zijn wel geod hoor, alleen het klem-deel klemt niet hard genoeg en vooral als aan één kant het kettinkje los is gaat de boel zo uit lood.
cs-agrar
klopt, is meer kitten
cs-agrar
Hebben hier wel een De Boer veiligheidsvoerhek, maar die is wel goed hoor, geen klagen
cs-agrar
zijn gewoon slappe dingen, heb er heel veel bij verschillende boeren doorgelast (mijn toenmalige werkgever verkochtBeerepoot en Spinder, dus dat werd dan veelal de nieuwe inrichting)
cs-agrar
schoon water heb je altijd wat aan!
cs-agrar
Diezelfde boxen kan je ook op de voet van een spinder-profit box monteren! zijn ze evengoed weer bruikbaar
Grasbaal
Zien er inderdaad degelijk uit die jourdain boxen, wat kosten ze bij jullie?:

ejb
het bedrijf is ongeveer 13 jaar geleden opgesplits waarbij de stalsinrichting nu weer samen is met de mechanisatie BMB dit bedrijf heeft een flinke verbouwing/uitbreiding achter de rug daarnaast is er nog de staalconstructie nu Buiting is en de winkel apart is die uitgebreid is met tuinhuisjes, kachels en grafstenen
ejb
dat eerste wist ik niet verder wou ik het niet moeilijker maken dan dat het al was bedankt voor de aanvulling
ejb
ik hoop dat je verzekerd bent voor rechtbijstand en als je dat bent zou ik die inschakelen. want als ik de foto s zie snap ik jou frustratie en dan zou ik het ook voor laten komen ook en na een gunstige uitspraak natuurlijk even de agrarische pers uitnodigen op je bedrijf voor de verheldering
Heb je al een prive bericht gehad van de BOER of een andere reactie ??????
Wij hebben ook stalinrichting van de boer ,boxen, voerhekken water bakken alles naar volle tevredenheid.En als er dan toch klachten zijn moet je dat niet via dit prikbord oplossen , maar via de gangbare weg voor dit soort meningsveschillen.
Ga er maar van uit dat men nu bij de Firma de boer de discussie ook volgt , en het ligt voor de hand dat het je net zo vergaat als harry uit B, dat men je de mond snoert, succes verder ik blijf het volgen .
Wimsumar
Beste Adrie: Wat is er aan de hand?
Wimsumar
Beste Kaas: Ja leuk is dat, maar ik heb ook een paar woorden minder gebruikt, dat gaf de doorslag. Ik heb overigens ook een kant van de stal de Boer voerhek. Het is discutabel spul. Het is veel te zwaar op plekken waar het absoluut niet nodig is, integendeel.
Wimsumar
Beste Adrie: Maakt/plaatst u morgen een foto hoe het er nu ''bijhangt''A.U.B.. Geeft u ook even aan waar aan een dergelijk voerhek voor€2.000,- schade kan zitten.
Wimsumar
Beste Adrie: Gezien de foto's lijkt me dat er nood/prijs-gedwongen op materiaal is bezuinigd bij de opbouw van het voerhek. Ik zie, montagebeugels (bovenste keerbuis) die daar liever niet gebruikt worden ( daar hoort de iets duurdere klembandbeugel) verder is de montage van het kettingkje ronduit waardeloos uitgevoerd, dat kan iedereen op z'n klompen aanvoelen dat koeien dat los krijgen en/of de (overigens veel te lichte) ketting doen breken.
Wimsumar
Beste Jan e.a.: ''Probleem'' met moderne lastechniek (gasbeschermings-lassen) is dat op aanzienlijk lagere stroomsterkte kan worden 'gelast'. De uiterlijk 'fraaie'las ligt feitelijk gewoon bovenop de te lassen delen. Dit is goed te zien als zo'n las losscheurt: er is vrijwel geen inbranding in het zogenaamde moedermateriaal gemaakt.
Wimsumar
Beste Izak: De ''man met de pet'' op de werkvloer ziet inderdaad wel wanneer het goed/fout, beter/slechter is maar de ingenieur op kantoor zegt dat het met zo laag mogelijke stroomsterkte gelast moet worden: stroomverbruik=kostprijs!


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 26/01/2010 07:18 door Wimsumar.
Wimsumar
Beste Izak: Kijk, dat zeg ik toch? De man op de werkvloer weet het! De ingenieur op kantoor ''denkt'' een goede keus te hebben gemaakt met de stroombesparing. De werktijd voor de lasrobot is vast minder van belang.
(Oeff, ik hoop dat ik me er weer uitgered heb)
Wimsumar
Beste Adrie: U schreef:'' o.a. het Alberta voerhek enz.'' , waarzijn nog anders problemen mee?
Wimsumar
Beste Joris: Doordat het 'De Boer''veiligheidsvoerhek ook van (nutteloos) dikke buis is gemaakt is de 'doorkijk' ook verminderdDe vertegenwoordiger zei dat dit met name op de exportmarkt wèl in de smaak viel, de degelijke uitstraling. Als met name de sluitspijl een halve inch dunner was (''normale dikte''), was deze ook aanzienlijk lichter, liefst nog gecombineerd met kunststof bovenstuk (i.p.v. het berezware gietijzer) dan was de herrie ook aanzienlijk beter te temperen. De gecompliceerde binnen-de-buis-scharnierconstructie van de sluitspijl heeft overigens ook geen nut, en maakt het alleen maar kostbaar/kwetsbaar en is eigenlijk vanaf nieuw al ''gammel''.
Ik zal in m'n 'persoonlijke lezersfanclub' ( ) even m'n buurjongen vragen op een mooie zonnige dag wat digi-foto's te maken van dedoor mezelf toegepaste geluiddempers en andere voerhekhulpstukken. (Wordt vervolgd)
Wimsumar
jvt Schreef:
-------------------------------------------------------
>maar van de Boer te weinig support.
>
> Hebben ook Spinder, nooit (geen )reparatie

Beste discussieleden: Dat is/komt doorhet (kenmerkende) cultuurverschil in Friesland: Leeuwarden ( Op é klaai) versus Harkema ( de Wâlden).
Karsjen Tamminga
Hierhad de buurman ook problemen met de boerstalinrichting
We hebben dit opgelostdoen we nieuwbouwenden Ik heb eerst de stalinrichtingzo goed als gekochtvan de boer[ was ook het goedkoopst]
Toen even met de vertegenwoordiger na de buurman Probleem was snel opgelost bij de buurman
Karsjen Tamminga
Nee theoik heb gelukkige geen problemen gehadMaar de boerstalinrichting had ondertussen ook geleert
Karsjen Tamminga
Heb vroeger nog stage gelopen in de flevopolder bij de oude dierecteur van de boerstalinrichting Zo van wisten jullie wel dat jullie handele deden met een oude collega ??
pieter p
Ik heb dit er al 8 jaar in zitten, nog nooit iets afgebroken of krom. Misschien iets om te importeren naar Nederland
[www.jourdain.fr]
pieter p
Weet ik zo niet, dat moet dan na vragen. Hangt ook af hoeveel standpijpen je neemt, bij mij heb ik 1 standpijp per 2,5 ligbox.
Erco
[melkquotum.startpagina.nl]

kijk maar uit adrie
Erco
Hier ook het zelfsluitende voerhek, boxen, matten en drinkbakken van de boer. Voldoet ons prima, geen enkel probleem ermee. Net wat tukker zegt... ik denk dat je het niet via deze weg moet spelen. Als ik de Boer was dan zou ik na het lezen van het prikbord zeggen van nu bekijk je het helemaal maar... maar aan de andere kant snap ik je ook wel weer dat als het via de normale weg niet lukt.... maar zo lukt het zeker niet... pas op word geen 2e Harry
Albert
Een buis mag je alleen in de lengterichting lassen.Je ziet het ook bij (opbouw)standpijpen,due met een schuine strip naar de voetplaat lijken heel sterk maar vlak boven de strip scheuren ze,de beide lassen naast de strip raken elkaar boven de strip en daar scheurt ie.Standpijpen met een gebogen strip (spinder?) plat tegen de pijp aan en alleen aan de zijkanten gelast zodat de lassen 6 cm uitelkaar blijven blijven wel heel.Deze pijpen zijn er ook met een U-profiel tegen de pijp.De laatste twee lijken voor het boeren oog zwakker maar blijven wel heel.Ooit in de Volvo vrachtwagenfabriek geweest,daar klinken ze alles aan het chassis,omdat lassen een verzwakking geeft.
paul1
heb ook de boer zwevende boxen, maar idd, voor stevige dubbeldoel koeien zijn deze boxen net niet sterk genoeg........
Een rij van een jaar of 20 oud, is nog beter dan een rij van 10 jaar oud, maar aan beiden moet ik elk jaar wel wat sleutelen/lassen.
jan w
Wat een onzin Je koopt iets nieuw, dan moet het ook aan de eisen voldoen. Heb een voerhek voor het jongvee van de boer. Heb ik eerst ook niet betaald, dit omdat de spijlen waarmee je de pinken vast kunt zetten boven uit de geleide rail gingen. Hebben ze toch omdat ik niet betaalde met grof geweld veranderd. Lijkt nergens op.
kaas
je bent me net te snel af
kaas
vertel wat is het probleem ,anders kunnen we moeilijk reageren
kaas
niet bang worden dann kan je niks meer gewoon goed spul af leveneren komt het hiet ook niet op het prikbord
kaas
er is hier wel1probleem we horen alleen het verhaal van de veehouder ??wat is de voor geschiedenis dat weten we niet .
en misschien wil daarom de deboer stalinrichingen er niks meer aan doen.
ik heb zelf ook wel stalinrichting ed van de boer gehad en als er problemen waren werden ze snel opgelost
kaas
ik heb zo iets ook een keer meegemaakt met een grasmaaier van een bekent merk en die was een half jaar na de garatie kapot en moest veel kosten na een half jaar wat heen en weer gebel wie die rekening moest betalen ,heb ik ze een brief gestuurt en gewezen op de productaansprakelijkheid [want als je van een goed merk een product afneemt mag je er van uit gaan dat je langer dan een paar jaar zonderkosten kan gebruiken als je iets koopt van een zlecht merk kan je verwachten dat dat eerder kapot gaat].
binnen een week had ik bericht terug van de leverancier dat de fabriek voor de kosten stond en dat ging wel om 1500 euro
.dus een aangetekende brief richtingjou leveracier kan soms wonderen doen en even drijgen met je rechts bijstand.
dit moest eigelijk niet nodig moeten zijn bij deze leverancier ik heb zelf ook wel eens verscillende problemen gehad met hun maar dat werd snel opgelost succes
kaas
wat ik al eerder op heb gewezen een aangetekende brief en hun wijzen op de product aansprakelijkheid
jan.1
adrie Schreef:
-------------------------------------------------------
> De Boer stalinrichting wil een rechtzaak beginnen
> om 2000 euro en nog steeds na 2 jaar is de kapotte
> stalinventaris niet vervangen voor iets
> deugdelijks, onbegrijpelijk...............
>
Is het je de armoe waard om over 2000 euro kabaal te maken,zou het probleem zelf oplossen met zwaardere ketting.
of en dat is nog veel beter ,de bovenste buis zit veel te hoog,dus laten zakken en een 20cm naar voren ,kan je de rest op oud ijzerhoop gooien.


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 21/01/2010 19:25 door Jan.1.
anonymous_78
en karst nog een buurman die moet gaan bouwen om jou problemen op te lossen
anonymous_80
Ik weet van een collega-veehouder, had een bron met waterzuivering gekocht. De verkoper had weet-ik-niet-hoeveel-keer gezegd dat,als de waterkwaliteit niet goed was hij niet hoefde te betalen, dit stond, bleek later, niet in het koopcontract. Bij onderzoek door GD bleek het water ongeschikt als vee-drinkwater. Hij is vele malen bij de rechtbank geweest en uiteindelijk hoefde hij niet te betalen, de leverancier moest zelfs de buis van 70mtr nog uit de grond verwijderen.
anonymous_80
Wij hebben veiligheidsvoerhekken van De Boer en Brouwers, De Boer maakt veel meer herrie, echt van die klap hekken. Het nadeel van Brouwers vind ik het dubbele kokerprofiel boven, wat het zicht op de koeien belemmert.
anonymous_80
Het gat van De Boer is 19cm. Brouwers 19,5cm
jvt
nee, probleem is echt wel de box van de boer. Bij ons zelfde probleem, maar Tons Schoonwater heeft bij optreden problemen direct ruim voldoende dikkere stroppen afgegeven. Gaf zelf aan dat ze ook liever meer kon doen, maar van de boer te weinig support. Hebben ook spinder boxen (zwevende) in ander gedeelte stal, deze zijn 12 jaar ouder maar nog nooit geen reparatie aan gehad.
Zijn wel overtuigd van de service van Schoonwater, de voerhekken van de boer e.d., maar qua boxen zal er bij een volgende investering een ander merk moeten komen. Als Tons deze niet leveren kan voor een goede prijs, dan pech gehad...
jvt
e.e.a. staat gewoon in de verkoopovereenkomst als het goed is, dus naderhand niet zeuren..
1234
uit ervaring, houd je discussie zuiver door het formele pad te kiezen, dus via je rechtsbijstand. Anders heb je kans dat de rechter de inmatriele schade die nu de tegenpartij heeft(via deze site) van de schade van jou aftrekt.
1234
het kost hun ook geld. Kreeg afgelopen zomer bezoek van een vertegenwoordiger van De Boer stalinrichting m.b.t vermeende uitbreidingsplannen. Heb hem deze topic laten zien en verteld waarom ik absoluut geen De Boer stalinrichting wil hebben(slechte after sales). Het enige wat hij kon zeggen was: "kijken er veel collega's naar deze site".
hookwood
Als die dingen net zo gelast zijn als de schuifhekken, dwz niet rondom, dan kan ik me voorstellen dat ze er zo bij hangen. Dan is idd de enige remedie om ze compleet rond te lassen en een beetje zinkspray erop.

Maar het lijkt me wel dat het niet zo is als je verwacht had en dus zou enige coulance van de leverancier op zijn plaats kunnen zijn.
Jannus
heb ook de boer die niet rondomgelast zijn,veelal met robots gelast naar ik hoor zeggen,ook haarscheuren en bijlassen maar ook verwijder en verkocht,verder heb ik een deel schrijver uit ik meen raalte,echt degelijk spul en nog niets aan gedaan na 15 jaar alweer,

op beurzen kijk ik alweer rond voor nieuwe plannen en weet al wie er in aanmerking komen en wie niet
Jannus
Dat bedoel ik Wim.inbranding niet diep genoeg maar niet rond gelast geeft ook werkingspunt waar de scheur kan beginnen.
Jannus
Weet je toevallig of ze nog stalinrichting maken Tom??

Ik weet nog dat ze niet de goedkoopste waren toen, maar kwaliteit spul en ergenis is me geen euro waard
Jannus
dat zijn ze JR,dacht dat het bedrijf opgedeeld was maar de stalinrichting bestaat nog,dank voor de link
hypotheekboer
Bartholientje,

kennis van me in Amerika had last van hetzelfde probleem met de afknappende platgeslagen uiteinden. Hij heeft onder garantie een paar 100 oplegplaten met 4 stroppen gekregen.

anonymous_107
Probleem met beschermlassen is dat iedereen denkt het te kunnen, omdat het zo simpel lijkt. Iemand met ervaring ziet of het smeltbad goed is tijdens lassen.
anonymous_107
>>>>ingenieur op kantoor zegt dat het met zo laag mogelijke stroomsterkte gelast moet worden: stroomverbruik=kostprijs!>>>

Beste Wim, het is al weer even geleden dat ik beroepsmatig gelast heb, of er is heel veel veranderd of dit valt in de categorie:"uit de dikke duim".

Er wordt niets bespaard bij een lagere stroom, het lasproces gaat immers veel langzamer. Bij een bepaalde stroomsterkte hoort een bepaalde draadsnelheid.

Kostprijs zal eerder stijgen doordat er meer arbeid nodig is.


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 26/01/2010 09:01 door Izak.
anonymous_107
Hoe kan ik aan je almachtige wijsheid twijfelen.
Voor jezelf heb je je er uitgered, rest is niet van belang..
anonymous_107
Bijna alle scheuren ontstaan naast de las, door te dunne buis, of gewoon verkeerde constructie, las zelf is zelden het probleem.
anonymous_107
De constructie van deze boxen is gewoon niet goed genoeg voor het doel waar ze voor dienen.
Als de Boer verstandig en kundig was geweest hadden ze dat vroegtijdig moeten signaleren en de juiste oplossing moeten bieden die niet ten laste van de gebruiker komen.
Ze hebben echter voor het korte geluk gekozen wat ze waarschijnlijk lange pijn zal opleveren.

Als iets niet goed functioneert vraagt men later nooit wat het gekost heeft, wel wie of het gemaakt heeft.
frank b
Eigen schuld?? Als de bevestiging te licht is, wie heeft dat dan geleverd????Wie moet er gewoon zorgen dat ze waar voor hun geld leveren?
frank b
En marcster tegen T-mobile??
frank b
marcster Schreef:
-------------------------------------------------------
> Jij bent op zoek naar een leverancier die in het
> verkoopcontract zet dat iedere vijf jaar alles
> kosteloos wordt vernieuwd?

Jij koopt dus gewoon alles voor 't volle pond en vervangt alles weer na vijf jaar? Heb er nog deels engelse boxen in zitten, staan allemaal nog als een huis, na 30 jaar. Gaat de Boer van zijn leven niet halen, die kwaliteit.
spotmelker
Is dit type voerhek wel zo'n succes? Ik zie op de foto al 2 koeien met een poot in het voer staan.
jeroen groot
kijk maar uit hier op t prikbord, voor je het weet moet je je excuses gaan aanbieden!!
trekbek
heb destijds problemen gehad met een lumithermsysteem en met van die hobbels die je voor in de boxen plaatst,maar is netjes opgelost door de Boer,lumitherm is vervangen met meer motoren er op en die hobbels heb ik nieuwe voor gekregen.
Echter heeft mijn dealer (vd weerd uit kampen)dit voor mij geregeld.Ben dus wel tevreden
puddingbroodje
Dat is een waarheid als een koe Izak.

Hun vertegenwoordigers lopen hard genoeg daar zit het probleem niet, het probleem zit hem in de kwaliteit en de service achteraf.
Ik heb eerder ook als eens bij een boer de bovengenoemde platgeslagen boxen vervangen de betreffende boer kreeg elke keer netjes nieuwe stropjes van de betreffende de boer dealer, maar dat is natuurlijk niet het probleem oplossen!
Maar toen mijn toemalige baas nieuwe boxen had verkocht kon er in een keer vanalles maar ja dat was te laat!

zelf heb ik een de boer voerhek in mijn jongveestal gehangen, na een half jaar was er een standpaal krom (ik had er echt niet met de trekker of zo tegen aan gereden), maar dat kon volgens de boer echt niet aan de paal liggen, de dealer heeft zelf (op hun kosten) een nieuwe paal gemonteerd. Maar toen ik 2 jaar later mijn stal renoveerde kwam er dus echt geen de boer meer in!
adrie
O.a. Alberta voerhek, zo'n voerhek met beweegbare buis begrenst met een ketting(kje) al na een paar weken hong alles op halfzeven of was gebroken (ketting), vele malen over gebeld met weinig of geen reactie, ....eerst betalen dan nieuw matriaal...blabla.., en dan te bedenken dat het volledig gemonteerd is door een firma die voor de Boer stalinventaris monteerd.
<a href="[nl.tinypic.com&quot]; target="_blank"><img src="[i47.tinypic.com]; border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

Oordeel zelf maar over deze foto van 1,5 jaar terug, toen de stal net een half jaar in gebruik was.


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 21/01/2010 18:27 door adrie.
adrie
Ik heb de laatste 2 duizend niet betaald als press middel, dit is een klein percentage wat de totale inventaris heeft gekost.
adrie
Hier een paar foto's van nu;
adrie
Van af de start hebben we al gereclameerd, maar daar werd tot nog toe niet of nauwelijks op gereageerd.
adrie
Ik had er eergister een 4 keer op 1 dag, van armoede in een andere stal moeten brengen, je wil niet weten wat een rgenis dat geeft. Het is een geweldig voerhek als je niet naar de kapotte onderdelen kijkt en er geen koeien door naar buiten stappen.
adrie
Ze sturen een halve oplossing en zeggen dan; en nu eerst betalen !
Alle onnodige extra arbeid mogen we gratis ter beschikking stellen van hun, waarvoor hebben we dan een montagebedrijf die voor hun werkt, het laten monteren ?
adrie
Ben al meer dan 2 jaar aan het touwtrekken om de bestaande problemen op te lossen, maar ze hebben een balk voor hun hoofd. De toenmalige verkoper heeft naar zijn eigen zeggen ontslag genomen omdat die het zat was niks te mogen vanuit Leeuwarden, daardoor ontevreden klanten te woord moeten staan, waarbij hij mij vertelde dat er ook bij waren die dat niet zo zachtzinnig te kenne gaven dat ze het er niet mee eens waren.

Kort gezegd wil ik (nog) niet betalen omdat de problemen nog niet opgelost zijn, en wil De Boer niks doen omdat ik nog niet betaald heb....................... het is gewoon een principe kwestie geworden die de Boer voor de rechtbank uit wil vechten.

Lang leve de boer !


2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 25/01/2010 17:35 door adrie.
adrie
Bijv. verschillende maten stroppen, die er te kort waren / zijn, vele malen beloven, dat dat in orde komt, niet dus.
adrie
Het gat waar ze de kop door moeten steken is te klein, ze durven vaak hun kop er niet door heen te steken in de afkalfstal.
adrie
Nou, hoor hier dus nooit meer iets van en kan alles voor eigen kosten oplappen, wat een bedrijf.
adrie
Het kost hun uiteindelijk meer, maar dat lijkt hun niet te deren.
adrie
Een voor Tons.
anonymous_257
is je eigenste schuld, moet die boxen ook goed vast zetten. Als de strop vd onderbevesteging kapot is, meteen vervangen door een dikkere, als je die nog niet had. Als de box onder kan bewegen gaat ie boven scheuren, op het punt waar ie van plat naar rond gaat. Heb er zelf 3 jr geleden enkele gelast. Deze zaten er toen 10 jr in. Probleem was dat ik te laks was om de stroppen te vervangen toen ze kapot waren, dacht wacht wel tot er meer stuk zijn
anonymous_297
Die grafstenen gaan er weer uit. (rare handel van gunnen en onder tafel schuiven) De winkel en kachelzaak zijn vanaf 1-1-10 ook weer opgesplitst. Medewerker heeft de zaak overgenomen en de oude baas gaat alleen nog verder in kachels.
Verder geen problemen met de Boer voor zover ik weet.
anonymous_297
En de Boer tegen Poup an't Hek
anonymous_297
Schrijver stalinrichting uit Broekland verkoopt dit merk. Vooral hun voerhekken.
anonymous_336
toch wil ik even kwijt dat ook wij een voerhek hebben van deze firma maar een klein stuk de rest van een andere
(spinder). Kan me helemaal vinden in de klachten tis gewoon veel minder hij zit er nu eenmaal in maar
het liefst hadden wij hem er vandaag nog uitgegooid sluit niet fijn etc etc
anonymous_359
schrijver stalinrichting zit in broekland (gemeente raalte)
anonymous_359
volgens mij zijn ze onder deze vlag verder gegaan: [www.dsd-dokkum.nl] , maar op eigen risico he
anonymous_359
Ik heb in het verleden een keer langdurige slaande ruzie gehad met ametrec, maar die gingen dan ook vlak na dat mijn ruzie met hun eindelijk uit de weg was failliet.
Wijsheid lijkt mij in jouw geval een formele brief, waar in staat dat je de gebreken aan het voerhek ruim binnen de garantietermijn hebt aangegeven. Dat jij best tot betalen bereid bent, zodra er schriftelijk overeen gekomen is hoe de voerhekken zo gemaakt worden dat jij er tevreden over bent.
Zorg dat in deze brief zowel termijn van oplossen als de oplossing staat. Geef ook aan als ze niet binnen redelijk termijn voor een oplossing zorgen je ze in gebreke zult stellen.
Mijns inziens zal een rechter alleen kunnen beslissen dat als hij de boer in het gelijk stelt dat je de voerhekken terug moet geven wegens het niet nakomen van de betalingsverplichting. Pas zag ik ook weer zo een zin in een rekening staan. Wij blijven eigenaar van de aan u geleverde spullen totdat de rekening volledig is voldaan, als dat erbij hun ook in staat VERMOED ik dat de rechter zal oordelen: je moet een betaald bedrag betalen voor de tijd dat je het gebruikt hebt en de voerhekken moeten retour afzender. Maar nogmaals dat VERMOED ik.
Mijn "verschil van inzicht" met ametrec destijds heeft overigens ook de topman van kpn waarschijnlijk zijn bonus bezorgd.
christo
Hier ook negatieve ervaringen met de boer. Heb matrassen in de stal liggen waar na vijf jaar gaten in begonnen te vallen. Reactie van de vertegenwoordiger: garantie elk jaar 14% eraf. Zal zeker een deel van hun nieuwe rommel zelf gaan betalen. Als een bedrijf zich zo opstelt dan hoeven ze hier niet meer terug te komen.
christo
Als de levensduur niet overeenkomt met wat je er van mag verwachten, verwacht ik op zijn minst enig begrip. Zie het niet zo zitten om hetzelfde product er weer in te leggen. Iets wat veel beter en een stuk duurder is hebben ze dan wel voor je. Hou er niet van om eerst rommel te kopen en dan aan die leverancier vast te zitten.
anonymous_730
Als een bedrijf met zo een reputatie spul denkt te kunnen verkopen dat de koeien in no time vernielen dan vragen ze er om.

Wat is overigens het nut van een beweegbare buis? De koeien duwen er toch tegenaan tot de het eind bereiken, en soms dus iets verder. Vraag Deboer een partijtje afstandhouders, monteer 1 buis vast en gooi de rest op de schroothoop.
anonymous_855
Het probleem is niet het beschermgas lassen, maar het probleem is meer dat met dit soort lassen de apparatuur niet goed heeft afgesteld. Ook met beschermgas lassen, hoor je een goed smeltbad te hebben.Het probleem is echter vaak dat het vakmanschap vereist om nadien te zien of deze lassen goed zijn gelegd.
anonymous_889
Wij hebben ook problemen gehad met de Boer.Boxen gekocht via Schoonwater uit de Rips(dealer van de Boer)Deze boxen die op het eind geknepen zijn scheurde allemaal in.Aftersales nul komma nul.
Wij hebbenalle boxen aangepast door een buis erin te plaatsen met een vlakke plaat eraan voor de bevestiging aan de voorste buizen.Op eigen kosten.

Intussen een nieuwe stal gezet met 180 boxen waarvan 90 nieuwe.Maar hier niks meer van de Boer op het erf.
Eens maar nooit meer.
anonymous_889
Ik wist het wel ik moet gewoon de fout bij me zelf zoeken.
De De Boer-boxen zaten er toen twee jaren in.Je mag er dan toch vanuit gaan dat je ze niet iedere paar maanden moet controleren ofzo.Onze nieuwe boxen zitten er al 5 jaren in.Niet een hangt er los.Dat zegt genoeg denk ik.
willems
ik heb hetzelfde voerhek nu 9 jaar in m'n stal maar hangt er nog mooi recht in.Als de kettingen knappen zal het inderdaad wel zo'n zooitje worden. lijkt me dus toch van montage of afstelling te komen maar in ieder geval succes met de afwikkeling.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boer en stalinrichting geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
102
DEELNEMERS
39
WEERGAVES
80
TREFWOORDEN