Allemaal boer zoekt vrouw te kijken ?

Hier heel weinig reactie,s ,allemaal zeker tv te kijken .
Vertel eens wat is er gebeurd voor spannends

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Website boerzoektvrouw ook al overbelast, volgens mij wordt er danig gestalkt.
Onbekend
Agnes had handig gebruik gemaaktvan het feit dat er 2 boeren bij haar logeerden, door de klauwbekapper te laten komen.
Handig gratis personeel;-)
Onbekend
zowel bij Henk als bij Agnes was het wel gezzzzzzzzellig....
Onbekend
elke zondag zwemtraining dus kan helaas niet kijken.. of nou helaas.... vorige week mistte ik de training door n brandweer uitruk maar na 5 minuten had ik het wel weer gezien. Tis voor mij het kijken niet waard...
Onbekend
Dat heb je hè, met die Zuid-Hollandse boeren....
Onbekend
In de Leeuwarder Courant zei Sieta(NMV) over dit programma: "het is een soort aapjes kijken", "je ziet nooit wat er werkelijk op het bedrijf gebeurd" en "het is een beeld scheppen over het platteland wat allang vervlogen is"(het romantische).

Ik vind het nog steeds een programma waar de boer een werkster zoekt, dus ik kijk nooit(mijn vrouw wel en die hoor ik zeggen wat "een onzin zeg&quot.
Onbekend
dat van een werkster zoeken.. ik heb het nog maar 5 minuten gekeken en dat vond ik al te lang... maar kan dat dus niet beoordelen... ik denk dat dat wel meevalt eigenlijk maar ach kom... denk dat het voor ons imago wel goed is... En ook al wordt het mischien wel iets romantischer voorgeschoteld dan het in werkelijkheid is... Beter dan neergesabeld worden als boer zijnde toch?
Onbekend

Die Sieta is van nature ook gewoon een zuurpruim, lijkt mij. Ik vind het gewoon een leuk programma om naar te kijken, en dat het geen goed beeld schept, nou dat vind ik nogal meevallen. Het is wel degelijk integer gemaakt, vind ik.
Grasbaal
Het is toch gewoon leuk?, zelfs mijn dochter van 16 die normaal gesproken Gouden Kooi en GTST verslaafd is wil dit gewoon perse zien. Je moet natuurlijk wel een beetje in het verhaal zitten anders kun je het niet volgen.

Hier de extra video's met oa het tweede kalf bij Agnes: [www.boerzoektvrouw.nl]

De PVDD vrienden hebben het BZV forum ook ontdekt om ook daar tegen boeren aan te schoppen: [paspoort.kro.nl]
Onbekend
Potver....... zat ze weer aan de tomatensoep ipv rundsoep, leert ze dan ook nooit!!

En voordat jullie erover beginnen:
Wie weet er de scheikundige formule van de smurie tomatensoep.
Onbekend
Die soep bestaat uit een koolwaterstof-verbinding met een snufje rosemarijn.
Die verschilt dus niet veel met bouw-pur.
Onbekend
Welke soort kool, boerenkool of bloemkool? 😉
Onbekend
:+
Onbekend
vond het ook verschikkelijk dat ze normale kleding aanhad en geen rundervelpakje,leren ze het dan nooit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onbekend
Misschien droeg ze wel lingerie met een koeienprint....
Onbekend
"Zondagavond Landleven avond" wordt dat de nieuwe trend?,eerst BZV daarna een reclameblok waarin de Postbank het boerenleven gebruikt d.m.v. Martijn en Marlies en een dikke trekker om hun product aan de man brengen,om even later middenin de nieuwe comedy serie van de Avro te zitten ( [www.avro.nl] ) wat zich afspeelt,je raad het al op het platteland!!
Hoezo boeren zijn HOT !!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boer-zoekt-vrouw en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN