Quotum bemiddeling kanalen

Hallo,
Ik ben student aan de CAH te Dronten, en nu moet ik in een verslag een overzicht van de organisaties die actief zijn in de bemiddeling van het des betreffende productie recht (in dit geval melkquotum) en welk kanaal je zelf zou kiezen.

Weten jullie een paar kanalen en daar de voor en nadelen van? en dan bij die kanalen ook een paar voorbeelden het liefst.

alvast heel er bedankt.

m.v.g. Agnes

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Heb je hier iets aan?
[www.lei.dlo.nl]
En verder kun je natuurlijk gewoon in de landbouwbladen (Boerderij , Agr. Dagblad Oogst e.d.) de nodige adverteerders vinden
Kijk verder wat rond op de melkquotum pagina.nl
Onbekend
kijk ook op [veehouderij-advies.startpagina.nl]
Vanalles makkelijk te vinden.
Onbekend
Is een kwestie van zoeken in mijn bijdrages en je hebt jouw werkstuk kant en klaar . Dit heb ik te voor en na behandeld .
Onbekend
Bijdrage 77 eerdere bijdrages zijn voor dec. 2003 en deze zijn niet meer te vinden . Groetjes.
Onbekend
Ik wist echt niet meer onder welk potje het balletje zat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
2