Melkquotum.pagina vernieuwd

De [melkquotum.startpagina.nl] is de laatste weken stapje voor stapje grotendeels vernieuwd en opnieuw ingedeeld.

Het nieuwsblok heeft een prominente plek gekregen en ook is daaraan een wekelijkse nieuwsbrief gekoppeld. Veel linken naar oude discussies en ander 'oud' nieuws zijn verwijderd en daarvoor in de plaats zijn homepages gekomen die rechtstreeks verwijzen naar actuele (vee en voer)marktinformatie voor melkveehouders. Ook zijn er linken naar handige online diensten van oa CR-Delta en Rendac.

Wat vinden jullie van deze nieuwe opzet??.

<a href=nieuwsgrazer.nl/><img/ src=nieuwsgrazer.nl/images/banner.png/ width=234 height=60 border=0></a>

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Hoi Co,

Ik weet niet of de opzet verbeterd is, daarvoor ben ik er niet vaak genoeg 'vroeger' geweest. Wat ik wel even aan wil geven is dat ik de groene linken, fel groen, erg moeilijk te lezen vind. Misschien nog een puntje van aandacht voor je.

Groeten
Onbekend
het is even zoeken.
Frank
Onbekend
Hallo Marlie,

Ik zal met de eerst komende update kijken hoe ik dat kan aanpassen.......

Er is op deze eerste dag al weer 75 keer geklikt in de nieuwe rubriek marktberichten. Op de online diensten zijn er maar enkelen die daar op klikken. Ook de linken in de vraag en aanbod rubriek zijn aardig aangeklikt (58 keer).

Ik maak zelf regelmatig gebruik van het I&R aanmelden in de rubriek online diensten. In het begin verliep de inlogprocedure wat stroef maar nu werkt het perfect!, veel handiger en sneller dan via de telefoon aan en afmelden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
20
TREFWOORDEN