Ger Koopmans: ‘Geen milieuquotum voor melkquotum’

Er komt geen milieuquotum in de plaats van melkquotum. Nu duidelijk is dat de veehouderij in 2011 onder het wettelijk plafond voor fosfaat is gebleven, herhaalt CDA ‘er Ger Koopmans die boodschap nog maar eens.

Maar weet het Tweede Kamerlid dan niet dat menig melkveehouder daar tot nu toe wel rekening mee houdt?

Lees hier meer

Deel dit topic

Reacties

jg
Grondgebonden produktie ,voldoende zoet water, zachte landing toeslagrechten, waarschijnlijk meer eigen mineralen per ha op eigen grond . Geen milieuquotum, allemaal gunstig. Nederlandse melkveehouders verpesten hun gunstige positie door onrealistische prijzen voor melkquotum te betalen.
broer van Gait
Zolang veehouders hun krachtvoer niet zelf verbouwen zijn ze ook niet grondgebonden bezig.
jg
Gerichte aankopen om eigen voer optimaal te benutten.
+1
Erik,1979
Deze is ook leuk!
+3
Druk
@Erik,1979
Heb je op deze dag niets anders te doen dan oude koeien uit de sloot te halen? Het was allemaal populistische praat. Waar zijn ze nu met hun populistische uitspraken?
Erik,1979
@Druk Jij verwijt mij dat ik niet netjes om ga met crediteuren en dat ik daarom niet mag wijzen op immoreel gedrag van bepaalde bestuurders. Dat zulke uitspraken over crediteuren beleid hier mogen begrijp ik niet. Dat jij ze maakt zegt veel over jou. Wat ik duidelijk probeer te maken is dat veel mensen helemaal zijn voorgelogen en in de steek gelaten zijn. Dat mij het verwijt gemaakt wordt dat door mij het niet gezellig meer is op het forum is ook zoiets. In Nederland maken ze er een grote bende van. Daar vallen slachtoffers op plaatsen waar je ze niet verwacht. En daar moet ik maar over zwijgen terwijl het mij bij een aantal mensen heel erg aan het hart ligt. Als ik iemand onterecht beledig of beschuldig ben IK wel bereid openbaar mijn excuses te maken. Dat is niet de bedoeling. Dat slachtoffers overal in het verdomhoekje hoekje komen accepteer ik nu niet en nooit niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , fosfaat , melkquotum en melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1