Melkquotum.Startpagina.nl heeft een nieuw jasje

De oude vertrouwde Melkquotum.startpagina.nl heeft een nieuw jasje gekregen. Deze metamorfose is tevens de gelegenheid geweest om veel oude links op te ruimen en alleen een selectie van de meest geklikte links er op te laten staan.

De oude en vertrouwde kleuren kunnen helaas niet meer worden gebruikt. Langzamerhand zullen alle Startpagina dochters overgaan naar deze nieuwe (standaard)layout. Helaas is er voor het grote nieuwsblok geen plek meer in deze nieuwe layout.

Nieuw
Wat nieuw is dat er nu wel zogenaamde rss blokjes kunnen worden geplaatst. In deze blokken verschijnt actuele content van andere websites. We starten met 5 nieuwe blokken:

Blok 1: hierin komen automatisch de nieuwste berichten van het Melkveehouders Prikkebord.

Blok 2: hierin verschijnen de nieuwste melkquotum aanbiedingen geplaatst op Quotum.nu

Ook zijn er nu 3 video blokjes waarin regelmatig nieuwe melkveehouderij gerelateerde video's in worden geplaatst.

Deel dit topic

Reacties

Frans1
Ik mis wel de link naar de buienradar of zie ik die over het hoofd?
beemster5
Quote @Frans1:
Ik mis wel de link naar de buienradar
gewoon naar buiten kijken.........
Frans1
@beemster5

Dat doen we nu liever niet 😞
producent
Co ik kan het Melkquotum.Startpagina.nl/prikbord nergens vinden
Grasbaal
Quote @Frans1:
of zie ik die over het hoofd?

Het weerblokje op de MQ startpagina komt helaas niet meer terug. Bij veel toeters en bellen rondom de Startpagina dochters wordt langzamerhand de stekker eruit getrokken. Startpagina BV focust zich vooral op het behoud van de linkpagina en bij elke service eromheen wordt een kosten/baten analyse gehouden of het rendabel is om deze te behouden.
jan 1
Z.Net,alles is weg,lekker geregeld!
Grasbaal
??
jan 1
Quote:
@Grasbaal: Grasbaal admin - 1 uur geleden
??

M,n favorieten bedoel ik.
Grasbaal
@jan 1 als je daar na ruim een jaar achter komt dan waren die links niet zo heel favoriet denk ik 😄
jan 1
Quote:
@Grasbaal: ruim een jaar achter komt dan waren die links niet zo heel favorie

Volgens mij is veehouderij pagina vanavond op z,n kop gezet,alles heeft dan een andere plek,of is verdwenen,ff zoeken dus...moet een nieuw blok maken waar ik alles ff snel kan vinden#
Grasbaal
@jan 1 Alle Startpagina dochters die nog in het oude jasje zitten gaan voor 1 februari over naar de nieuwe layout of stoppen ermee.
MTSTAMMINGA
Vindt het weljammer dat de filmpjes en de foto"s hier niet tussen staan
Ook in verbandt met het reageren op elkaar tot betrekking van die foto's en flimpjes
+1
Grasbaal
Karst, mee eens. Reacties op prikkebord en foto/video moeten ooit eens op een slimme manier met elkaar worden gekoppeld. Staat al langer bovenaan op het wensenlijstje bij @tinus maar is complexer als je denkt.
+1
mlkvhoudr
En een goed werkende mobiele versie zou fijn. En goed werkende smileys 😃 😉
Grasbaal
@mlkvhoudr wat vind je van de mobiele versie van Tractorfan??: tractorfan.nl/forum/
mlkvhoudr
@Grasbaal

Ik laat het je morgen weten, eerst maar eens bedje opzoeken. Vanavond weer lange avond gehad "huiskamer bijeenkomst" van de lokale lto, die mannen en vrouwen zijn goed bezig. Verzetten veel werk voor de sector
mlkvhoudr
@Grasbaal

De tekst leest makkelijker en de tekst verspringt niet, dat heb ik nu wel op mijn samsung galaxy x cover, dan wil je een link aanklikken en dan verspringt het scherm nog weer, dat lijkt beter te gaan op tractorfan.

Maar als ik in een topic een link van buiten tractorfan aanklik dan geeft mijn telefoon aan : maximaal aantal schermen bereikt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , melkquotum en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
108