Koeien in de mist

Voor het eerst deze herfst liepen de koeien bij Jan Cees Vogelaar in Lelystad vanochtend echt in de mist, twittert hij. De tijd van opstallen, koeien scheren en 'pinkengriep' weer is aangebroken. Vorig jaar spande de maand november de kroon met op sommige plaatsen in het land meer dan 10 dagen aaneengesloten mist.

Deel dit topic

Reacties

casev
Hier loopt niet veel meer buiten. Hier en daar nog wat droge koeien, en wat ouder jongvee. Echt veel gras staat er ook niet meer.

Dan te bedenken dat ik vorig jaar 3dec. De laatste binnen haalde.....
jan 1
Hier is meeste ook binnen,maar met deze hoge temp zijn m,n koeien heel blij dat ze in een stal zitten zonder muren.
melkveetweet
Op buienradar.nl is prachtig te zien hoe in heel Nederland in de loop van de ochtend de mist verdwijnt, op het uiterste noordwesten na.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , stallen en jan cees vogelaar geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2