Illustratie van: WaterDeutzer

Geen veiling bij Arjan Pons

Bij Arjan Pons wordt maandag niets geveild. De 30.000 euro die Pons de Gemeente verschuldigd is, wordt via een notaris overmaakt.

Pons had lopende de zaak tussen hem en gemeente Ouderkerk een garantstelling gedaan van 30.000 euro. De gemeente dreigde anders komende maandag onroerende goed van hem te veilen. Daarvoor was een deurwaarder ingeschakeld.

Nu Ponsstar het kort geding verloor, krijgt de gemeente haar geld via de notaris en is de veiling van de baan. Donderdag kreeg Pons bericht van het notariskantoor dat de deurwaarder de veiling geannuleerd heeft.

Auteur:Sjoerd Hofstee

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Ach ja pons heeft maar dertien bv tjes en zo te horen geen koeien meer
noordhollander
Jammer dat sjoerd hier zo druk mee is ik vind t onbelangrijk nieuws schrijf eens wat je vindt van die uit de hoge crv hoed getoverde nieuwe fokkerijkenmerken waar is dat op gebaseerd en hoe is t met dat genomicsgezeur boerderij stelt zich stevig achter veerkamp op......

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ponsstar , sjoerd hofstee en veiling geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
4