Dijksma sleept stikstofplan door Kamer

Hoera?:

Den Haag - Staatssecretaris Sharon Dijksma kan door met haar plannen voor de programmatische aanpak stikstof (PAS). Doel van het beleid is de natuur te beschermen en tegelijk ontwikkeling van bedrijven mogelijk te maken. De huidige situatie is dat bedrijfsontwikkeling op veel plaatsen onmogelijk is.

Dat het een illusie is om tot een zodanige vermindering van de stikstofneerslag te komen, dat de natuur daar in heel Nederland van kan profiteren, maakte Dijksma duidelijk: "Zelfs als we alle economische activiteit in Nederland stil leggen, dan nog komen we niet beneden de kritische depositiewaarde."

Meer: boerderij.nl/Home/Nieuws/…

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , natuur , dijksma en stikstofplan geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1