LTO Commerce wordt LTO Ledenvoordeel

LTO Commerce heet vanaf 1 augustus LTO Ledenvoordeel. De nieuwe naam past volgens de organisatie beter bij de activiteiten. LTO Commerce biedt het landelijk ledenvoordeelprogramma aan waar leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB kosteloos gebruik van kunnen maken.

Deel dit topic

Reacties

+1
jan w
Lijkt wel leuk, maar als je naar iets zoekt, kun je er rustig een avondje aan wagen om wat verder rond te krijgen. Krijg je de uren meestal goed betaald.
dorpsrandhoeve
Zo is dat!
puddingbroodje
Het zou idd werken als je zeker wist dat je altijd het goedkoopste uit zou zijn helaas is dit niet zo!
josl
@puddingbroodje
is ook niet altijd het goedkoopste, is vooral bedoeld voor leden die geen zin, behoefte of vertrouwen in zichzelf hebben om alles af te struinen of uit te onderhandelen voor het goedkoopste, maar wel voor een scherpe prijs een product willen wat kwalitatief wel ok is.
puddingbroodje
@josl
Is ook handig dat je niet hoeft uit te zoeken wat goed en goedkoop!
Maar bijvoorbeeld telefoonabonnementen die ze aanbieden zijn schrikbarend duur! Diesel bieden ze de laatste tijd behoorlijk scherp aan meestal goedkoper als famers4rall maar mijn plaatselijke leverancier is eigenlijk altijd even goedkoop of goedkoper!
+2
shoveltje
Ik heb er een mobiele telefoonabbonement gehad, je betaald je scheel!!!!!!!!
david2
Heeft Farmers 4 all, betere aanbiedingen? dat houd me weer tegen omdat je eerst lid moet worden, of heb je dat zo terug verdient?? ben zoekende waar je ECHT een keer een voordeeltje kunt halen
pieta
Ik kijk er altijd voor dieselprijzen. Daarmee haal ik het abonnement er wel uit. Daarnaast vraag ik er de energieprijs op zodat ik een fatsoenlijk contract krijg.
mlkvhoudr
Kunstmestprijzen zijn wel scherp bij f4all ik vind hun gedram bij energie behoorlijk irritant

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , lto-noord en zlto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
6
TREFWOORDEN