4,5 miljoen voor verminderen ammoniak

Staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken stelt 4,5 miljoen euro beschikbaar voor ondernemers met vernieuwende plannen, om de uitstoot van ammoniak tegen te gaan.

Deel dit topic

Reacties

+3
STOPPEN MET DAT ONZINNIGE GELUL/GEDRAM/GENEUZEL/GEZEIK/GEZWAM over amoniak. LTO afkappen dit geneuzel , desnoods een keer met geweld.
+1
puddingbroodje
Ooit zullen we er allemaal smakelijk om lachen.....
gerrie-hul
Kan wel zo zijn smakelijk om lachen maar worden de gemaakte kosten dan ook terugbetaald of moeten we daar ook smakelijk om lachen Dat laatste dacht ik niet
+1
Greetje
Er hebben heel veel partijen een mooie boterham aan het hele ammoniakverhaal, maar 't is nu wel mooi geweest!

Mooie taak voor ons als melkveehouders om eensgezind in het verweer te komen tegen dit onzin verhaal!

Taak voor melkveevakbond om dit te organiseren?
spotmelker
Vanuit NMV wordt al actie ondernomen op onderzoeksgebied om de totaalefficiëntie van mesttoediening te verbeteren. Er moet gewoon meer en beter gras groeien met dezelfde mest en het zal de meeste boeren een worst wezen hoeveel emissie daarbij vrijkomt.
lutboer
Probeerde het vanmorgen aan mijn dochter van 12 uit te leggen...
reactie zijn die mensen niet goed bij hun hoofd of zo
Het komt nog zover dat we de dunne en de dikke fractie moeten scheiden, en daarna moeten mengen, en dan uitrijden . Zie bint knettergek . ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE WIE DOET ER MEE !
arjan Kok
Die pot met geld is voor velen aantrekkelijk

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniak , uitstoot en dijksma geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN