Poll: Sancties tegen Rusland slechte zaak

Een meerderheid (58 procent) van de stemmers op de poll van Melkvee.nl vindt het een slechte zaak dat de EU sancties heeft genomen tegen Rusland.

Deel dit topic

Reacties

Coen
Onbegrijpelijk

cytaat: Een van de stemmers geeft aan dat er eigenlijk nog een keuze bij moet: „Ja ik sta achter de sancties, ook al heb ik er last van.”
storm
Sancties lossen niets op want je treft altijd de verkeerde. Wat dat vliegtuig betreft, dat had daar idd niet moeten vliegen maar het was natuurlijk niemands bedoeling om een passagiersvliegtuig uit de lucht te schieten. Maar denk eens na als Amerikaans militairen een vergissing maken in Irak waarbij veel mensen omkomen dan doen we daar ook niet zo dramatisch over.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rusland , poll en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN