Breaking News! White Smoke.

Co Scholten wordt kroegbaas. Cafe 't Koetje is 1 september van hem.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Profiiciat met de aankoop van cafe t koetje !!??
wordt dat een praatcafe voor prikkers co of verkoop je de internetwinkel?
en wat kost een vaasje bier van de tap bij cootje?
bij de opening wellicht de enige A koe met 93 punten voor t uier als showmodel voor de nieuwe cafe-eigenaar inschakelen..........
+1
Woer dut hij het van ?
Coen
Forse kapitaalsvernietiging 😞
koopprijs zal wel niet hoger zijn dan de jaaromzet

Co, suc6 met deze nieuwe uitdaging
vanloon
Het is hem gegund, inderdaad is misschien uitvalsbasis voor prikkers!
+7
Grasbaal
Een keer in de maand een Prikkers café op deze centrale plek in Nederland is een heel goed idee 😄.

Dit dorpscafé zal direct geen wereldzaak worden maar is meer een uit de hand gelopen hobby voor de 4 vennoten. We blijven ieder gewoon ons dagelijks werk doen.

Het gaat om dit bedrijf (met woning): hvab.nl/aanbod/vmh-2251/

Het biermerk en de bierprijs zijn nog niet bekend...
+2
Jack Rijlaarsdam
Gefeliciteerd met jullie aankoop! Deze hobby zal wel wat andere gaan verdringen, gaat nogal wat tijd in zitten, lijkt me. Wanneer is de grootse opening?

George begon al met goede merkadviezen, mijn mening: Fanta, geen Sisi en Coca Cola geen Pepsi. De jongens maakt het niet uit: Chocomel of Fristi.

Biljarten hou ik niet zo van, maar ga nog wel eens poolen met vrienden, staat of komt er een tafel?

Wat is de insteek van de term Zorgcafé? Zorgen jullie dat ik weer thuis kom?
George
Sluit ik me bij aan bij die merken Jack, maar ook de koffiemelk moet natuurlijk van Friesche Vlag zijn 😄 verder vind ik zo'n ouderwets toppenbiljart heel leuk. Vroeger veel gedaan maar nu zie je ze helaas nergens meer. Maar omdat daar in Spanbroek een potje te komen spelen is me toch te ver.

Jack Rijlaarsdam
Quote:
@Grasbaal: Een keer in de maand een Prikkers café op deze centrale plek in Nederland is een heel goed idee .

Vanmiddag zijn we met de jongens een Chocomelletje en een kom soep wezen halen: Co helemaal in z'n element als barkeeper! Jammer dat de kinderen door alle Sinterklaas-stress aan het eind van hun Latijn zijn, dus de nu al legendarische hamburger hebben we aan ons voorbij laten gaan. Lijkt me een goed plan om eens een zondagmiddag met lunch voor de prikkers te organiseren.
Frans1
Lijkt mij wel een keer leuk
George
Quote:
@Grasbaal: Prikkers café op deze centrale plek in Nederland

Centrale plek? Daar ergens links boven in Holland? Dat is toch niet Normaal , ik bedoel centraal. 😄
gezienus
Kom jij ook eens buiten budel
+1
Leuk Co , proficiat en suc6 met de toko.
George
Het is niet echt een hoge vraagprijs voor dit cafe. Maar wat voor bier ga je tappen Co. Ik zie dat je daar vrij mee bent als eigenaar. Als je een beetje modern wil zijn ga je voor Jupiler of Grolsch. 😄
In plaats van starten met melken in 2015 gaat Co met een dorpskroeg beginnen. Je moet er zin in hebben maar het zal wel leuker zijn dan veel koeien melken en ook het rendement zal niet veel verschillen. 😄
Proficiat met de aanwinst en succes.
+2
MTSTAMMINGA
Quote:
@George: Je moet er zin in hebben maar het zal wel leuker zijn dan veel koeien melken en ook het rendement zal niet veel verschillen.

Het einige wat RENDEMENT doet is maisverbouwen George ? 😛

Suc6 er mee Fam Scholten !!

En George koeien kun je ophalen ,klanten niet 😄
En als het goed gaat George kun je met beide ROYAAL de kost verdienen 😄
+1
George
Je trekt weer je eigen conclusies Karst.
+1
cs-agrar
Quote:
@George: Jupiler of Grolsch

Daar jaag je hier iedereen mee weg, gewoon Hertog Jan, altijd goed.

Co en medevennoten, succes!
George
Beste Cees, Jupiler en Hertog Jan komt van dezelfde brouwer. Ik kan er wel mee leven want dat is ook goed bier. Maar tegenwoordig ben ik vooral fan van de Grolsch Radler. Dat is toch lekker spul. Gisteren nog in Limburg geweest waar ze niks anders hebben dan Brand , Lindeboom , oranjeboom , het is bar en boos en niet te zuipen.
jvt
@George
oranjeboom??? Dacht dat dat al jaren niet meer bestond, geen wonder dat het niet lekker meer was...
Hertog Jan kom je ook nogal eens tegen in Limburg, en in het zuiden Gulpener, is ook wel te doen. Maar... voor het echte bier moet je toch de landsgrens over; zodadelijk nog een lekker choufke naar binnen werken...
oldhuus
Quote:
@cs-agrar: gewoon Hertog Jan

Wie brouwt er nou bier van maïs, moet wel uit het zuiden komen..
Doe mij maar gewoon oosters gerstenat.
George
@jvt
Beste jvt ik dacht toch echt dat het op die reclameplaat stond in Vaals. maar ik kan me vergissen maar weet al lange tijd dat het niet te zuipen is. In België hebben ze inderdaad beter bier dan in NL , Jupiler , Cristal Alken zijn echte toppers uit België.
Toch schijnt dat Oranjeboom nog te bestaan , hoewel sommige bronnen op internet spreken dat de brouwerij gestopt is in 1989 en een andere bron heeft het over 2004. Maar dit is actueel:
udbexport.com/en/merken/…
oranjeboom1671.com/en/#
+1
George
@oldhuus
Bier gebrouwen uit mais is lekker. Corona en Desparados is goed spul. Wat mij betreft gaat er een boel mais het bier in. 😄
+1
oldhuus
@George
Haha, zullen de gerst-telers blij mee zijn. Maar op kroegentochten sla ik de hertogjan altijd even over. Hele avond hertog jan gaat prima 😄
Farmer_

Succes ermee, ik ga voor deze 😄

rolinck.de/images/47t.jpg/
jan is hobbyboer
Succes!
ricardo
Succes Co en familie!!
mlkvhoudr
Zit er ook een bed en breakfast bij voor de boeren die wat verder weg wonen 😃

Succes met de toko co
arjan Kok
Is vast niet gunstig voor co z'n bmi
jvt
In elk geval succes fam. Scholten; Spanbroek is me ook ff te ver om elke maand op cafe te gaan..
oldhuus
Succes Co, ik zou er ook wat hamburgers bij gaan verkopen, schijnt een goede business te zijn.
+14
Grasbaal
Iedereen bedankt voor zijn medeleven en tips, ik ben me er van bewust dat een horecaondernemer altijd heel veel mede-ondernemers/adviseurs heeft 😄

De geschiedenis van dit bedrijf is helaas geen succes-story voor de twee voorgaande uitbaters, maar degene die het daarvoor exploiteerde is wel zeer succesvol geweest.

Wij beginnen weer een stuk goedkoper als de voorgaande eigenaar en willen zeker geen vast personeel. Met zijn vieren gaan we hiermee ieder "iets" doen. Het huis wat erbij hoort gaan we verhuren zodat in ieder geval de vaste lasten opgebracht worden.

Mijn vrouw (zij is gespecialiseerd in de zorg voor dementeerden) wil overdag licht dementeerde mensen gaan opvangen en verzorgen. Ook mantelzorgers die een dag of langer ontzorgd willen worden kunnen bij haar terecht.

Maar uiteraard zullen we iedereen die langs komt zo goed mogelijk verzorgen. Ook de kinderen vinden dit een hele leuke uitdaging.

De tijd zal leren of het een goede investering is geweest. Ik vind het in ieder geval een hele leuke uitdaging om hier een succes van te maken.
George
Volgens mij kan er met deze vraagprijs voor dit pand eigenlijk helemaal niks fout Co. Het is net wat je zegt dat je goedkoop kunt beginnen en als je met het huis verhuren al uit de vaste kosten bent ben je al snel aan het winnen. Dus toch al snel een beter rendement dan in de landbouw. 😄
Als ik hier de huurprijzen hoor van de cafepanden van de brouwerij valt het niet mee om als kroegbaas de kost te verdienen. Dan kun je beter zoiets kopen zoals jij hebt gedaan.
+1
Frans1
Quote:
@George: Dus toch al snel een beter rendement dan in de landbouw.

Kijk George,op zulke negatieve opmerkingen sloeg mijn opmerking over een andere bril opzetten.Ik heb jaren bij een baas gewerkt voor een gewoon loontje,dan blijft er aan het eind van de maand niet veel meer over om leuke dingen van te doen,ik heb het nu beter 😄
+1
George
@Frans1
Dit is geen negatieve opmerking maar een feit dat de rendementen in de landbouw over de gehele linie laag zijn. Het is niet anders.
Maar dan zal het zo zijn dat mensen die werken voor een loontje geen geld hebben om leuke dingen te doen en de boeren geen tijd en dan houdt je al snel geld over. 😄 Wat zal het rustig zijn overal in de wereld. 😄
spotmelker
@ grasbaal Geweldig initiatief Co! De prikkers kunnen trots op je zijn. Succes!
Campagne
@Grasbaal, niet geschoten is altijd mis. Veel plezier en succes met deze gezamelijke nieuwe tak.
sorry
Succes Co ,met de nieuwe uitdaging
zeppmann
Succes Co, in Spanbroek moet dat toch wel lukken. Organiseer 'n avondje Blue Star of de Howling Hurricanes en de tent loopt vol.
cs-agrar
Oos joos vezzelluf
Farmer_
Was dat voor een taal?
cs-agrar
cs-agrar
@Farmer_

Optredes zijn altijd feest. Zoon van Co is er ook vaak te vinden
Farmer_
@cs-agrar
Noord hollandse normaal. 😄
puddingbroodje
Zolang je de demente mensen maar niet gaat uibuiten 😉 iig succes!
de hoef
Succes co ,zijn de gewone burgers prikkers er ook welkom
+1
Grasbaal
Iedereen kan in " 't Koetje " verzorgd worden.
gezienus
Quote:
@Grasbaal: Iedereen kan in 't Koetje "verzorgd" worden

leuk Co .. ga je voor de bar staan of er achter

mochten we een keer verdwalen in die hoek dan komen we effe een biertje doen , succes
paul1
Proost.
koeman
Co, je schenkt toch ook wel melk he! Er moet nog 190 mln kilo die normaal naar Rusland gaat ergens zijn weg vinden, succes ermee. Zolang je zelf maar niet je beste klant wordt moet er wel wat mogelijk zijn met zo'n Koetje.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
49
DEELNEMERS
27
WEERGAVES
0