Ex-melkveehouder Andre Tessel vraagt dringend om aandacht voor ALS

@bucketchallenge - Ook ik doe mee aan de IceBucket Challenge om aandacht te vragen voor ALS. Maar ik kan dit niet alleen en daarom heb ik de hulp ingeroepen van mijn golfvriend en voormalig melkveehouder Andre Tessel . Andre weet sinds vorig jaar februari dat hij ook ALS patiënt is en doet een dringende oproep aan iedereen om ook te doneren.

Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
Keurig gedaan Co, en Andre.
Heb al heel wat van die nominaties voorbij zien komen, accepteren of anders doneren. Begrijp ik nu goed dat er dus wel met ijs en water gegooid word, en niet (of weinig) met geld, zo schiet het natuurlijk niets op voor ALS
+1
Grasbaal
Alle video's zijn een super reclamecampagne waardoor wereldwijd heel vel mensen meedoen. De mensen die ik ken en ook aan deze uitdaging hebben mee gedaan zullen zeker doneren. Een man een man, een woord een woord. Al met al komt er dankzij deze actie al aardig wat geld binnen voor de ALS patiënten: parool.nl/parool/nl/…
mlkvhoudr
Vreselijke ziekte, maar was het maar zo dat je zeker wist dat je voor die 1,5 miljard een medicijn had, dan was kanker al lang de wereld uit geholpen.

Ken persoonlijk ook iemand die als heeft, alles valt uit en gemiddeld ben je binnen een paar jaar na de diagnose dood door verstikking omdat je longen het niet meer doen
Campagne
Mooie actie Co, je inzet om deze ziekte op deze manier onder de aandacht te brengen. Het is en blijft een rot ziekte, misschien dat ook jullie bijdrage in de toekomst daar verandering in kan brengen. Veel succes.
Grasbaal
Ook Boer John heeft de Ice Bucket Challenge uitgevoerd, hij is bijna verdronken.....
Campagne
Hij zal zelf ook wel geschrokken zijn, net als ik, maar hij kan er gelukkig nog om lachen, ik ook. Het is het goed afgelopen en aandacht krijg je wel zo, de hele familie hier heeft het filmpje al gezien. Nou maar hopen dat het natuurlijk extra donaties oplevert, succes.
+1
George
Die komt wel heel onbesnut aangereden.
cs-agrar
John kennende is onwijs net aan goed genoeg, maar hij zal zich wel ff verkeken hebben in de impact
puddingbroodje
Tss door zulke idioten zijner al een aantal mensen verongelukt .....
+1
George
Ik zag een filmpje op Facebook dat de bak van een voorlader iemand het hoofd insloeg en een verrijker die opkiept met dodelijke gevolgen. Wat een waanzin. Dit kan nooit de bedoeling van een goede doelen actie zijn.
Grasbaal
Risico's zijn er altijd, maar altijd stil zitten en niets doen is geen optie
+1
George
Wat een onzin Co , je kunt gewoon geld overmaken naar de stichting zonder door een loader omver te worden gereden.
Grasbaal
Alle filmpjes werken als een enorme reclamecampagne, ze zorgen voor een enorme kettingreactie. Zonder de filmpjes zou de aandacht hiervoor veel minder zijn. Hoe vaak maak jij spontaan geld over aan een goed doel?.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
12
TREFWOORDEN