ForFarmers: lagere voerafzet in Nederland

ForFarmers zag de mengvoerafzet in Nederland het afgelopen halfjaar licht dalen. Door haar activiteiten in andere landen steef de totale mengvoerafzet met één procent. De bruto-geldomzet daalde over alle mengvoeractiviteiten met negen procent. Wel steeg het bedrijfsresultaat met 33 procent naar 27,2 miljoen euro.

Deel dit topic

Reacties

ronnie2
Maakt forfarmers goede brokken?
oldhuus
Echt brokkenmakers zijn het.
jan w
Zo goed, dat het gros van de boeren niet naar een ander over durft te stappen, omdat ze bang zijn om hun geld kwijt te raken wat ze in de coop gestopt hebben.
puddingbroodje
De helft van de omzet komt van niet leden, die hebben geen cent te verliezen waarom rennen die dan niet zo hard mogelijk weg Jan ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's forfarmers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN