Vijf vragen aan een jonge agrariër

In de rubriek ‘vijf vragen aan’ gaat The Milk Story in gesprek met jonge agrariërs om erachter te komen wat de drijfveren zijn die ze met de agrarische sector verbindt. In het eerste interview van deze serie gaan we in gesprek met veehouder Arne Nijeboer.

Deel dit topic

Reacties

friese koemelker
Wat meent dez gestudeerde boekhouder wel niet, neer kijken op die oude fosielen .Alles ging volgens hem relatief voor de wind. Nu ik kan hem vertellen dat de mestkruiwagen en all andere werk nog op hand kracht ging heelvan het lichaam heeft gavraagd.Bovendien was het de tijd dat de medewerkers massaal van de bedrijven verdwenen.Alles wat nu klaar is voorde startende generatie is door deze grijze golf klaar gemaakt .Endaar mag dit boekhoudertje wel wat meer respect tonen
.
pieta
Hij brengt het wat ongelukkig maar hij heeft zeker voor een gedeelte gelijk.
producent
Waarschijnlijk is hij over 10 jaar nog steeds een ( gefrustreerde )boekhouder.
+1
pa
Natuurlijk zitten er waarheden in het verhaal. Verder is het doorspekt met gedachten die uit een boekje of het hoofd van een ander komen. Het geheel kan je niks mee!!
pa
Hey waar is iedereen????????
jan 1
Deze jongen komt er wel,wat minder als boekhouder denken en meer als boer..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1