Dierenartsen bezorgd over rauwe melk

De federatie van dierenartsen in Europa (FVE) is bezorgd over de groeiende trend van consumptie van rauwe melk en rauwmelkse zuivelproducten. Dit meldt Veearts.nl op haar website.

Deel dit topic

Reacties

+1
Grazers
Bangmakerij, laat de mensen zelf kiezen wat ze willen. Maar informeer wel. Ik snap ook wel dat de mensen gedachteloos een pak melk leeg willen drinken. Dus gelukkig bestaat er ook gepasteuriseerde melk. Straks mag er niks meer in deze wereld en lopen we hier als zombies rond.
cloggie
Ik denk misschien veel te ver en veel te negatief, maar zou dit ook misschien een beetje aangeduwd zijn door de grote zuivelbedrijven als Friesland Coberco en zo? Of denk ik dan weer te negatief?

Zelf vind ik dit ook een bangmakerij stukje en denk ik dat informatie naar het rauwe melk drinkende publiek toe veel beter is dan om de boel zomaar te gaan verbieden. Dat is hier waar ik woon, in Canada, nml het geval.Er is wel wat "gerommel" over dit onderwerp, daarmee bedoel ik, dat er praat is in de regering om het wat losser te maken. We zullen zien.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , europa en rauwe melk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN