NMV wil onkruidbestrijding natuurterreinen

NMV wil dat partijen die natuurterreinen, beheersgronden, bermen en (spoor)taluds beheren, zich inspannen voor een gepaste onkruidbeheersing.

Deel dit topic

Reacties

storm
Nobele gedachte maar dit wordt trekken aan een dood paard!!
Wel een makkelijk onderwerp om punten te willen scoren bij je eigen achterban! Wees dan ook zo eerlijk om te zeggen dat het een verloren discussie is en eerlijk gezegd heb ik persoonlijk meer last van overwaaiend onkruid van NMV leden.
Als je goed graslandbeheer uitoefent heb je echt geen last van de genoemde onkruiden.
josl
Lto heeft dit na jaren touwtrekken al lang opgegeven. Jakobskruiskruid onder distelverordening laten proberen te vallen was de enigste kans, ondertussen bestaat de distelverordening ook al niet meer. Laat NMV zijn energie hier maar aan verspillen.
+2
jan is hobbyboer
Alle discussies die NMV opstart zijn kansloos. Ze hebben in al die jaren dat ze bestaan nog nagenoeg niets bereikt. Veel schreeuwen, actievoeren en dreigen, maar het levert allemaal nix op. De beleidsbepalers trekken zich heel weinig van LTO aan, en helemaal nix van NMV.

Dit is toch ook weer waanzinnig idee. Vanuit boerenogen staat er op natuurtereinen, beheersgrond en taluds bijna alleen maar onkruid, dus dat zou een serieuze kale boel worden in NL.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's nmv geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN