Kalverdrinkautomaat voor eenlingboxen

Urban heeft een nieuwe drinkautomaat ontwikkeld waarmee ook kalveren in iglo’s of eenlingboxen automatisch melk kunnen krijgen.

Deel dit topic

Reacties

+2
arjan Kok
Wat heeft het in vredesnaam nu voor zin om kalveren zo lang individueel te huisvesten om zo'n stuk speelgoed rendabel te maken
demelkboer
Er zullen altijd boeren worden uitgekocht. Die kunnen vaak wel wat speelgoed gebruiken
+5
Vandaag te duur, morgen heeft iedereen er 1, overmorgen onmisbaar!

zonder innovatie melkten we nog met de hand en maaiden we ons land nog met de zeis.

Of ben ik hier op een klaagsite gekomen?
arjan Kok
Klagen gebeurt hier ook zat, maar nu ging het niet over de prijzen ofzo, maar of al die nieuwe snufjes zinvol of overbodig zijn, daar probeer ik zo nuchter mogelijk op te schieten
+4
MTSTAMMINGA
Mijn ervaring is de eerste 14 dagen Zelf voeren een automaat komt een halvedag achteraan met ziekte melding
josl
Zal wel prijzig zijn, en schoonhouden van de leidingen ed zal ook wel het nodige vergen, maar verder lijkt mij dit een prachtig systeem. Je kunt nl. automatisch voeren zonder dat je kalfjes al erg vroeg in een groep moet zetten waar controle afneemt en infectiedruk toeneemt wat toch hét nadeel is van een kalverdrinkautomaat?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , kalveren en drinkautomaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0