Melkquotering: Meer... óf minder...?
Door: Ernest van den Boezem, Projectleider Kenniscentrum Agrofood en Ondernemen Faculteitslector Vitale landbouw
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's landbouw , koeien , melk , zuivel , grond en melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Laatste
Reacties
Dus::::::::::LOS MET DIE HAP.
De realiteit is gewoon dat er juist veel méér dierlijk eiwit wordt geconsumeerd, hoe ongezond en inefficiënt dat ook is.
Wij spelen daar, voor zover mogelijk, op in en doen ook nog onze best omdat zo milieu en dier vriendelijk mogelijk te doen.