Open dag nieuw melkveebedrijf Beerzerveld

De percelen op het oude bedrijf van de familie Kamphuis uit Agelo (OV) zijn slecht verkaveld. Ze besloten daarom te verhuizen naar een nieuwe locatie in Beerzerveld (OV) met een huiskavel van 80 hectare. Op het voormalige akkerbouwbedrijf verrees een compleet nieuw bedrijf met een 3+3 rijige ligboxenstal voor 200 koeien. De stal, gebouwd volgens de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV), is voorzien van drie Lely melkrobots.

Deel dit topic

Reacties

Coen
Ben morgen daar toch in de buurt, welllicht even een blik werpen in het geheel 😄
sil
Ziet er strak uit, maar van die slecht verkavelde percelen zullen er toch wel een paar "warme" bij hebben gezeten, om de nieuwe kostprijs een beetje in het gereeel te kunnen houden lijkt mij.
Klopt Sil, het bedrijf is gedeeltelijk uit gekocht, als ik het goed begrepen heb, inderdaad srak geheel, super mooie locatie, ben vanmorgen even wezen kijken. Fam. Kamphuis Suc6 met jullie TOP bedrijf.Ook volgende week met het inmelken/opstarten van de robots.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's open dag , lely , stal , koeien , ligboxenstal , melkveebedrijf en verhuizen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2