Zet de camera maar op poepende honden ipv onze koeien

Zag gister in nieuwsuur dat de aanval op de melkveehouderij geopend is. Dat koeienmest een ideaal product is om een plant te laten groeien daar hoor je niks over. Hoe lang moet die camera nog op die schijtende koeien staan om onze sector zwart te maken? De melkveehouderij is gemak-zat instaat zijn eigen problemen per regio op te lossen.

Deel dit topic

Reacties

+2
grupstalboer
Helemaal mee eens, maar we zitten nu eenmaal in het verdomhoekje,en daar doen we niks aan.
Wat misschien wat zou kunnen veranderen is massaal lidmaatschap LTO inleveren voor NMV, dan geven we die club meer slagkracht,en daar verwacht ik persoonlijk heel wat meer van.
LTO afschaffen, voegt helemaal niets toe, althans niet voor ons!
+3
MTSTAMMINGA
De beste werelt verbeter aar is die gene die niet mee kan\mag\ hoeft tebeslissen !
Klopt Tamminga, tot op zekere hoogte, we zien het bij de mestnormen als je die steeds verderderderderderderder aanscherpt, los je het probleem niet op, niet dat er een probleem is, of ooit geweest is, of ooit zal komen. gewoon de normen met 60%/ha oprekken, zorgvuldig uutrijden in het groeizeisoen, is er niks aan de hand. tot morgen ajuus.nl
ko melker 1
verwijderd

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , melkveehouderij en koeien geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2