Coca-Cola brengt melk op de markt

Frisdrankmerk Coca-Cola gaat vanaf december eigen melk verkopen. Het zuiveldrankje, genaamd Fairlife, bevat minder suiker, meer eiwitten en is lactosevrij. Dit meldt de Britse editie van Metro.

Omdat melk volgens Coca-Cola best wat voedzamer mag zijn, bevat Fairlife daarnaast 50 procent meer proteïnen en calcium. Het enige nadeel aan de melk is de prijs: het nieuwe product kost dubbel zoveel als gewone melk.

Meer: nu.nl/lifestyle/3938207/…

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Coca Cola gooit het over een heel andere boeg als FrieslandCampina:

Frisdrankgigant hoopt op miljoenensucces met Fairlife: Melk van biologische koeien met meer proteïne en minder suiker

Meer: joop.nl/groen/detail/…
Nico96
He zijn echte wereldverbeteraars daar bij Coca Cola. Ze gebruiken biologische melk van koeien die op stal staan, die regen en wind, daar kan een koe niet tegen.
noordhollander
Ach als hier de melkprijs daalt zal je hier bij de boer voor dertig cent per liter ook wel verse melk kunnen kopen............
Farmer_
Melk komt van Fair Oak Farms, die zijn toch niet biologisch, wordt ook niets over gezegd in de video, joop.nl verdraaid de boel.

casev
Stomme vraag misschien, maar zit er suiker in melk?
leo-k
Lactose, oftewel melksuiker, de voedingsbodem voor bacterie groei. slechte bacteriën kunnen het gebruiken als voeding, maar in de verwerking van melk worden juist goede ingezet zoals bijvoorbeeld bij het kaasmaken of yoghurt maken
+1
JohnFr
Zou je er ook zo van moeten "boeren" ;-}
arie.j
Ze doen hun best maar
Of het succes wordt is voor mij erg de vraag.
Beweren dat gewone melk niet goed genoeg is en er erg veel bewerkingen en toevoegingen op los laten, dat strookt niet erg met biologisch en natuurlijk.
oldhuus
Cola is de grootste rommel die er is, ze komen niet echt geloofwaardig over, maar reclamecampagnes zijn ze wel goed in.
huub
Als dit van de grond komt dan mogen ze zich bij RFC wel ff achter de oren krabben..
+1
gezienus
Dit drinkt de jeugd hier geregeld melk 43 als cotail is verdomd lekker

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , fairlife en coca cola geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
2
TREFWOORDEN