Illustratie van: de-wit

Fusie Boerenbond Deurne en Isidorus

Diervoercoöperaties Boerenbond Deurne en Isidorus-Nederpeel hebben het voornemen te fuseren. Hiermee ontstaat een onderneming met een jaarlijkse productie van zo’n 700.000 ton mengvoer.

Deel dit topic

Reacties

vanloon
Nou, heftig zeg. Was er niet eerst een vermeende fusie tussen Viteliä en Isidorus en is om duistere redenen afgeketst ?
-1
verbi
Ja dat is juist,ik wens isidorus vooral veel sterkte want als je met die arogante club uit Deurne samen wilt is de nood wel heel hoog.
Hoezo arrogante club , wees ff wat duidelijker.
vanloon
Ja, zeg vertel Verbi .
verbi
Heb er 25 jaar van gevoerd en als er dan een keer een probleem is dan zegt men och je voert al zolang van ons je gaat toch niet, nou dan ben ik net een varken en ga vertrekken en dan staat ineens de top op de stoep(te laat)En personeel dat wat tegen sputtert kan meteen vertrekken.
boer uit de peel
Heb precies hetzelfde meegemaakt als verbi, eerst niet willen luisteren maar als het te laat is komen janken. Maja Krootje staat weer in de krant zoekt nogal graag de media op.
Als er een fusie op stapel staat geeft dat altijd enig gedoe, en verloop van leden is ook van alle tijden.Moet je eigenlijk niet opt prikkebord zetten, overal is wat op aan te merken.
vanloon
Klopt de tukker oet Twente , gebeurd overal en persoonlijke vete hier niet prikken!
Laat het maar rusten Verbi en ga gewoon weer verder met de orde van de dag.
Dre van Helmond
Limburg en Deurne ?
+1
Toch cultuur verschillen in het zuiden ??? Heb je overal.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fusie , voer en mengvoer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN