Melkveehouder reageert op melkprijsverlaging

De handrem gaat er eindelijk op:

Melkveehouders hebben vorige week na de bekendmaking van de decembermelkprijs een recordaantal koeien afgestoten. Dit blijkt uit gegevens van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl)

In de afgelopen jaren is het aantal slachtingen per week niet zo groot geweest als vorige week. Er werden maar liefst 15.338 runderen geslacht. Ter vergelijking; het gemiddelde aantal slachtingen lag in de eerste 49 weken van dit jaar op een kleine 10.000.

Meer: boerderij.nl/Rundveehouderij/Nieuws/…

Deel dit topic

Reacties

Superheffing betalen kan niet meer uit?
dorpsrandhoeve
Was al niet echt toppie
+1
jorisdriepinter
Vorig jaar kon het uit voor sommigen. Dit jaar voor niemand. Valt onder de categorie gegokt en verloren.
+1
meelezer10
Verloren lijkt het wel op. Maar of dit werkelijk zo is weet ik pas over enkele jaren. Misschien komt er nog wel iets uit de hoge hoed.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melkprijs , melkveehouders , melkveehouder en slacht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0