Wetenschapsteam wil ammoniakbeleid toetsen

Het agrarische ammoniakbeleid in Nederland zal op 'nut en noodzaak' moeten worden getoetst. Dat vinden Marcel Crok en Jaap Hanekamp, twee deskundigen op het gebied van chemie en milieuwetenschappen.

Deel dit topic

Reacties

+5
producent
Als ze dan maar goed onderzoek doen en geen bestaande rapporten als basis nemen.
Coen
Hanekamp kennende zal hij wel wat reuring geven in dit dossier 😄 😄
Coen
Spanbroek – De Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) investeert € 5.000 in nieuw ammoniakonderzoek dat wordt uitgevoerd door onderzoeker Jaap Hanekamp en wetenschaps- en onderzoeksjournalist Marcel Crok.

Meer: boerderij.nl/Rundveehouderij/Nieuws/…
Grasbaal
Coen, nogmaals wil ik je verzoeken om voortaan alleen een introtekst en link gebruiken als je refereert naar een artikel van iemand anders. Het minste wat je kunt doen is de bron te vermelden maar dat doe je niet eens.

Ik begrijp dat jij de tekst alleen maar met ons wilt delen maar zoals jij het doet is het niet delen maar stelen. Ieder het zijne, jij vind het ook niet leuk als iemand anders ongevraagd jouw melk komt weghalen.....
Coen
@Grasbaal , graag de aanvulling dan voor iedereen, bijdrage op
IBAN: NL35 ABNA 0539314110
t.n.v. Agri Media
o.v.v. donatie onderzoek V-focus
cs-agrar
Klopt, het huidige clubje zal er niet in gemoeid moeten worden
puddingbroodje
Precies maar dan moet het wel even gebeuren! modellen gebaseerd op 26 jaar oude wetenschap vol aannames, en wij maar investeren in luchtwassers vreemde stalvloeren enz enz dat kost heel wat meer als een paar tientjes overmaken!!!!
+2
En nu heelRAP afkappen dit geneuzel, en ALLEschade en on nodige investeringen vergoeden plus rente op rente op rente, en alle bedenkers van deze onzin ,verbannen naar RUSLAND, in een werkkamp stoppen.
-1
Herbert
Er zullen maar weinig politici zijn die zelf geloven dat dat ammoniakbeleid klopt. Maar aangezien de zuivelsector zelf graag van het quotum af wou heeft politiek Nederland iets nodig om de malloten die menen 500 koeien in 1 stal te moeten drukken af te remmen. Niet dat het quotum dat kon maar het is tegenwoordig met de grootheidswaanzin wel nodig. Helaas..
puddingbroodje
Ik heb een bijdrage gedaan ik hoop dat er meer hier dat ook zullen doen hoe meer mensen een beetje geven hoe meer draagvlak! v-focus.nl/ammoniak2015/
+2
cs-agrar
Lijkt mij dat als alle prikkende- en meelezende boeren 10Euro doneren het al een heel eind de goede kant op gaat. Dit moet toch een luttel bedrag zijn om jaren van op aannames gebaseerde regelgeving nu eens te kunnen toetsen!
+1
Grasbaal
Hier een leuk stukje discussie in Wadway op de vraag van Jaap Konijn waarom het allemaal zo lang moet duren

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN