Illustratie van: Sammy2004

Bio-Beurs: veel aandacht van gangbare boeren

Al bij de opening van de Bio-Beurs in Zwolle stonden mensen in de rij, maar rond een uur of 3 ’s middags op 21 januari was het ronduit druk tussen en in de stands van vele bedrijven die actief zijn op de biologische markt. Organisator Bionext is tevreden; alle landbouwsectoren trokken veel belangstelling.

Deel dit topic

Reacties

biologischboer1
Veehouders moeten nu nadenken of zij met hun bedrijf voor de toekomst willen invoegen bij de biologische landbouw of dat zij kiezen voor scherpe opschaling in de gangbare landbouw. Dan zullen de koeien en de kippen voortaan binnen blijven.
Een aantal hebben nu nog de mogelijkheid om voor de biologische variant te kiezen. Verschillende boeren hebben zich deze week daarop georiënteerd. Ze zijn van harte welkom. Wij kunnen hen goed gebruiken.
+1
oldhuus
Doe mij maar de economische variant, biologisch is leuk als je aan Rouveen mag leveren, maar FC en andere fabrieken betalen gewoon veel te weinig.
casev
Op dit moment valt dat nog wel mee zeker?
noordhollander
Zou eea ook niet te maken met economische realiteit?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0