Vlaming kandidaat-voorzitter CRV

De Vlaming Peter Broeckx (51) is kandidaat voor het voorzitterschap van CRV. Op 12 maart zal de melkveehouder uit Dessel officieel als kandidaat-voorzitter worden voorgedragen tijdens de gezamenlijke vergadering van de ledenraad van CR Delta en de Algemene Vergadering VRV.

Deel dit topic

Reacties

-2
noordhollander
Daar kunnen ze makkelijker mee manipuleren
cs-agrar
Leg eens uit?
arjan_kok
Waarom hebbie zelluf nie gesolliceteerd ????????
ricardo
Ze hebben aardig onder de pet weten te houden waarom Cees gorter er zo mee op hield.
hookwood
Zo staat het in het jaarverslag:

In augustus besloot Gorter onverwacht om terug te treden als voorzitter. Hij kwam tot dit besluit omdat hij een structureel verschil van inzicht bleek te hebben met de overige commissarissen over de wijze waarop de besluitvorming en controlerende taken binnen de raad van commissarissen moet plaatsvinden

crv4all.nl/wp-content/uploads/…
cs-agrar
Vraag is dan natuurlijk, was de mening van Gorter de juiste? ZO ja, dan is dit geen goede ontwikkeling geweest.
-1
hookwood
@cs-agrarDit is natuurlijk een bijdrage die niets toevoegt. Want jij weet ook niet wat er zich precies heeft afgespeeld. Ik weet er het fijne ook niet van, maar ze zitten met zijn twaalven in de RVC. Dan kun je als voorzitter wel een andere mening hebben maar als die niet wordt gedragen door de rest dan werkt dat niet.
+1
cs-agrar
@hookwood
dat weet ik inderdaad niet vandaar de gestelde vraagstelling. maakt het niet minder intressant lijkt me
+1
ricardo
@cs-agrar
Maakt het zeker niet minder interssant, als de mening van Gorter de juiste is zijn de leden met de minkukels blijven zitten!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's crv , cr-delta , melkveehouder en ledenraad geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1