AMVB melkveehouderij pas in de loop van Maart.

Deel dit topic

Reacties

jg
Vreemde passage in de brief: De invulling van de AMVB bepaalt aan welke voorwaarden individuele melkveehouders moeten voldoen OP HET MOMENT dat zij hun bedrijf uitbreiden. Dus gedane uitbreidingen vallen niet meer onder de Amvb ??
christo
Vast. en ze gaat nederland herverkavelen zodat ik weer aan de definitie weidegang kan voldoen. mooi toch?
+2
WRV70
Had niet anders verwacht van die lamtakken. Alles lekker vooruitschuiven en een ander te laten oplossen.
+1
david2
Alles wordt over de verkiezingen heen getild wat een beleid, ze willen allemaal geen risico lopen, net of dat wat uit maakt....
Coen
Vorige week op het ZLTO-congres in Den Bosch genoeg over gedebatteerd, de melkveewet is aangenomen en die AMvB wordt een lege huls 😄
Cornelis
Dat zou de ZLTO wel passen .....
jorisdriepinter
Het uitstel is er. Dus meer tijd om te lobbyen. En het is verkiezingstijd.
Alle registers worden open getrokken.
Huppel
Hier zijn de drie beleidsvarianten voor grondgebondenheid mbt de AMVB.

countus.nl/brochures/62/…

Ík was zelf in de veronderstelling dat de grondgebondenheid met een max fosfaatoverschot per ha zou worden geregeld zoals in de kamer was besproken. Maar er blijken kennelijk meerdere opties te zijn die in overweging worden genomen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN