Koeienmest aan schoenen verraadt inbrekers


Twee verdachten van diefstal van een shovel uit een koeienstal in het Brabantse Rijsbergen zijn maandag tegen de lamp gelopen vanwege de koeienmest aan hun schoenen.

Dat meldt de politie maandag.

Het tweetal wordt verdacht van diefstal in de nacht van zondag op maandag.

De eigenaar van de shovel werd wakker toen hij het geluid van zijn machine hoorde. Hij waarschuwde de politie en ging zoeken. De shovel werd onbeheerd in een zijstraat aangetroffen.

Tijdens een controle van een auto op de Effenseweg in Breda werden twee mannen aangehouden als verdachten. Beiden werden gearresteerd omdat de auto was gezien op het plaats delict. En omdat ze om onverklaarbare redenen koeienmest onder hun schoenen hadden.

Door: BredaVandaag

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , shovel , stal en diefstal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN