Grandioze wintershow voor John en Cristel Wester uit Opmeer.........................

Ja het kon haast niet beter en de vaarzenkampioene, de middenklasse kampioene en reservekampioene de reservekampioengroep met de fokclub van opmeer; inderdaad zo iets daar kun je alleen maar van dromen;bij de seniores voor de derde maal kampioene de Lheros van Willem Bakker langs de Langereis, die veel degelijkheid en kracht uitstraalde; in dromeland zal ook crv en zn leden voorlopig vertoeven niet een 1a of kampioene zwartbont had een crv vader; een paar rode classics moesten de eer redden;later als er wat fotoos zijn komen we graag op eea terug....................

Deel dit topic

Reacties

+3
mlkvhoudr
Hoe groter de fokker hoe kleiner de huisjes. De crv klanten waren druk met geld tellen van afgelopen jaar 😉
cs-agrar
Tja, bij de produktietoppers wil de dobbelsteen nog wel een de andere kant op vallen.. Jurylid Knoef lette duidelijk op de dieren die uiteindelijk ook voor de boer zorgen, goeie zaak. De kampioen van Willem Bakker was klasse apart
+2
Farmer_
Is dat die boer met zijn mooie dochtergroep. : )
+2
de hoef
@Farmer_
kun je ook een foto plaatsen van de boer zijn dochters noord hollander
ricardo
@de hoef
dacht da je al voorzien was Hoef 😄
gerrie-hul
Noordhollander Wie waren de keurmeesters waar jezelf onlangs naar vroeg
noordhollander
Jos knoef uit geesteren en anne kalsbeek uit terherne arbiter willem dotinga uit rijperkerk gemiddeld genomen redelijk gekeurd de beste keurmeesters staan altijd langs de kant immers op rtv noordholland staat aardig sfeerfilmpje: rtvnh.nl/nieuws/160628/… en veeteelt
+1
hans1980
Mooi, bedoel link naar show ....
maar leuke bijdrage!
cs-agrar
Zeker, ook leuke bijdrage van Jos Knoef. De druk op het uier werd overigens langs de lijn meer opgenoemd, het kan te gek ook, voor een vaantje en wat roem.
noordhollander
Het is wellicht wat gedurfd ze hadden ook de bolton van pj groot kunnen laten winnen die past ook beter bij de middenklaskampioene truus 197 van john wester immers
ejb
Quote:
@noordhollander: wellicht wat gedurfd

inderdaad staan altijd de beste stuurlui aan wal.

je kunt je ook gewoon neerleggen bij het besluit van de jury
Grasbaal
Quote:
@noordhollander: Bolton van pj groot

Deze enorme koe geeft 70 kg melk per dag hoorde ik gister.
cs-agrar
Kan maar zo, ze wordt door robot gemolken dus een keertje extra kan groot effect hebben.
de hoef
@cs-agrar
een dag blijft een dag cees
+1
cs-agrar
@de hoef
Dat klopt hoef, maar dat keertje extra melken bij hoge produkties werkt wel, zie andere topic.
+1
cs-agrar
noordhollander - 6 uur geleden
"het is wellicht wat gedurfd ze hadden ook de bolton van pj groot kunnen laten winnen die past ook beter bij de middenklaskampioene truus 197 van john wester immers "


Dat had ook gekunt, maar in deze ging het er niet om wat bij elkaar paste, het was een individuele keuring. Ik vond zelf dat de jury leuk bezig was. Stond zelf naast de ring dus afgaande op een eerder geplaatste opmerking door een prikcollega mag ik mijzelf nu ook een van de beste stuurlui noemen (bloos). Tis waar de jury in geloofd.
Wat anderen dan de jury vonden maakt voor de plaatsing niet uit, misschien gelukkig maar anders kwam men er nooit op één dag mee klaar.
Er werder dieren van grote klasse gepresenteerd, door boeren van wellicht nog grotere klasse daar zij de show maken waar zo velen een dagje vrij voor nemen om te bekijken.
+1
Grasbaal
Veeteelt maakte bewegende beelden van de finalisten tijdens de Wintershow in Middenmeer.
noordhollander
DEZE TEKST HOORT ONDER T VEETEELTFILMPJE
grappig filmpje let vooral op de reservekampioene middenklasse geertje van john wester een alexanderdochter uit door zn ooms laan uit de lage hoek destijds gefokte koefamilie hieruit heeft ki samen recentelijk een albiorixstiertje aangekocht!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's crv , zwartbont en wintershow geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
4
TREFWOORDEN