Eerste Kamer wil met spoed opheldering melkveewet

De Eerste Kamer wil uiterlijk vrijdag om 16 uur opheldering van staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken over de invulling van de Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB) waarin de grondgebondenheid in de melkveehouderij wordt geregeld.

Meer: boerderij.nl/Home/Nieuws/…

Deel dit topic

Reacties

jorisdriepinter
Dit was te verwachten. Toen dijksma, door al het getreuzel, in de problemen kwam moest de 1e kamer met stoom en kokend water de zaak redden voor het kabinet. Nu treuzelt ze weer, maar krijgt lik op stuk.
Wel vreemd dat in de 2e kamer het cda het kabinet steunde bij het uitstel, maar in de 1e kamer niet.
jg
Zou Sharon al een reactie gegeven hebben, of allemaal politiek gekrakeel ?

Wat een bestuurlijke sof !!!
Campagne
Gisteravond overal gezocht en gekeken, maar geen enkel bericht hierover gevonden. Wel op de politieke zender het gekrakeel gezien of het debat over de vertrouwenskwestie tov Opstelten die dag gehouden moest worden of naar dinsdag getild kon worden. Dit laatste leek de meerderheid niet wenselijk omdat Opstelten dan te lang in onzekerheid zou blijven. Wat van al die boeren te denken die al zolang in onzekerheid verblijven over de invulling van de melkveewet en de daaruit voortkomende bedrijfsvoering. Uitstel op uitstel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , grondgebondenheid , dijksma , melkveewet en veewet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0