Melk met andere ogen bekeken: "We vonden het tijd om melk in bredere zin te verkennen"

Morgen is het moment daar: de pop-up MelkSalon opent voor één maand haar deuren. Dit tijdelijke proef- en ontwerplokaal brengt consumenten, melkveehouders, zuivelverwerkers, ontwerpers en wetenschappers samen om de waarde van melk te herontdekken. Wij vroegen initiatiefnemers Helen Kranstauber van Food Cabinet en Sietske Klooster naar hun verhaal achter dit bijzondere evenement.

- Redactie The Milk Story

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkveehouders en zuivelverwerkers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0