Illustratie van: stannetje96

Huitema pleit voor groene kunstmest

Brussel blokkeert de Nederlandse innovatiekracht, zo stelt Europarlementariër Jan Huitema. Hij pleit er bij de Europese Unie voor dat gebruik van mineralenconcentraat verkregen uit mestverwerking wordt toegestaan als kunstmestvervanger.

Deel dit topic

Reacties

+5
Coen
Zou deze relatief jonge politicus (en praktizerend melkveehouder) het dan eindelijk voor elkaar krijgen, het is te hopen 😄 😄
+1
oldhuus
Ja goed bezig Jan !
+1
Jaap40
Mocht de Kunstmestindustrie haar gelijk halen bij de overheid door wetgeving niet aan te passen dan wee t je gelijk wat de overheid met de landbouw voor heeft. Niet veel goeds in dat geval.

Mocht het wel lukken hoe ver zitten we dan nog van biologische af?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , kunstmest , mestverwerking , mineralenconcentraat en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0