In kerngebieden veel minder muizen

In kerngebieden veel minder muizen
Leeuwarden - In het kerngebied van de muizenplaag in Friesland zijn de aantallen muizen drastisch gedaald, de muizenstand nadert daar de nul. Dit meldt provincie Fryslân op basis van informatie van bureau Altenburg & Wymenga, dat in opdracht van de provincie de muizenplaag onderzoekt.(---------------------------------------------
------) Aan de randen van het getroffen gebied is nog steeds sprake van groei van de populatie
zie voor de rest van het verhaal boerderij.nl/Home/Nieuws/…

Deel dit topic

Reacties

arjankok-
Blij met iedere dooie muis
dirks
Hoe is het met de muizenschade in Friesland?
Hier in West-Utrecht zijn weinig muizen meer te vinden in de graslanden
Sinds half februari is de activiteit voorbij. De gras zode begint redelijk te herstellen. Schade was hier veel minder erg dan in Friesland.
Er is veel doorgezaaid maar dat graszaad komt door kou en droogte maar slecht op gang. Zode herstelt een groot deel vanzelf.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's friesland , muizen en muizenplaag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0