Noorderlandmelk verwacht heel veel van A-Ware

Coöperatie Noorderlandmelk U.A. heeft een nieuwe kapitein aan het stuur. Ad van Velde legt na 7,5 jaar het voorzitterschap neer en wordt opgevolgd door Alma den Hertog. Samen met haar man heeft ze een melkveebedrijf in Luddeweer. Boerenbusiness belt met Alma den Hertog:

Deel dit topic

Reacties

Jaap40
Aparte melkstroom voor gruttomelk van 4 veehouders. Wel mooi kleinschalig.

RFC heeft de kansen voor weidevogelmelk aan zich voorbij laten gaan.....
Coen
Weidevogelmelk, kamperfoliemelk etc, voor niches moet je niet bij RFC zijn.
misschien ook maar goed dat 'luizen in de pels' op dit marktsegment wel acteren, is ook ideaal voor de markt met streekproducten
+1
Cornelis
Of het niet als kans levensvatbaar bevonden.
jg
Is meer melk voor bulkproduktie wel levensvatbaar ?
Coen
I.i.g. niet met zoveel betaalde overhead als bij RFC
+1
Cornelis
@CoenDie heb je dan ook niet nodig. Je kunt gewoon foliekaas gaan maken: simpel, weinig kosten en de rest kun je lezen bij de topics die over DOC gaan.
Jaap40
@Coen
Een product ontwikkelen in een nichemarkt bij een andere zuivel onderneming kost toch net zo goed veel geld? Waarom zou het bij aware noorderlandmelk goedkoper zijn? Hoeven die uren niet betaald te worden?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , coöperatie , melkveebedrijf , noorderlandmelk en a-ware geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1