Regen

Misschien is het voor iedereen die binnenkort willen inkuilen of mais poten op land dat weer net begaanbaar was wel heel vervelend, maar hier begon het alweer aardig droog te worden. Ben dus erg blij met dit groeizame regenachtige weer. Jammer dat het komende tijd stuk kouder is, maar ja, je kunt niet alles hebben. Inkuilen doe ik toch pas over week of 3.

Deel dit topic

Reacties

dorpsrandhoeve
Voor mij kwam het ook goed uit. was al aardig droog. Maar de mais is gezaaid, en als het over 2 weken maai weer wordt, dan ben ik nog niet in dolle paniek rondjes aan het rennen.
+2
Campagne
Hier in Frankrijk in de Mayenne net zo, het werd al aardig droog. Nu de komende twee weken regenachtig hier, goed voor ons graan en koolzaad. Ook wij hopen over een week of drie de eerste snee in te kuilen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's inkuilen en Mais geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN