Gezocht: Nederlandse partner voor ons melkveebedrijf in Turkije

Gündönümü is een middelgroot melkveebedrijf, gelegen 100 kilometer ten westen van Istanbul, in het Europese deel van Turkije. Onze kudde bestaat momenteel uit 90 melkkoeien en 70 kalveren. We verkopen onze melk aan gemiddeld 2000 leden per week, middels onze deur-aan-deur bezorgservice. Al zes jaar doen we dit met succes, waardoor we een zeer winstgevend bedrijf zijn.

Welzijn van mens en dier staat voorop in onze boerderij. Veel aandacht wordt besteed aan het creeren van vrede en rust, zowel voor onze koeien als voor collega’s. Een belangrijk onderdeel hiervan is ons vrijwilligersprogramma. We hebben gemiddeld acht vrijwilligers die ons iedere dag helpen bij het werk, en die zich specifiek richten op het verzorgen van de kudde.

Wij zijn per direct op zoek naar een

PARTNER / (MEEWERKEND) AANDEELHOUDER

De persoon naar wie wij op zoek zijn, deelt met ons de verantwoordelijkheid en natuurlijk de opbrengsten van het bedrijf. Daarnaast stuurt hij/zij collega’s aan en controleert de dagelijkse werkzaamheden. Ook werkt hij/zij waar nodig actief mee op de boerderij, op het gebied van melken, voeren en onderhoud. Praktische en technische capaciteiten zijn hierbij minstens zo belangrijk als theoretische kennis.

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een gezonde omgeving, met veel vrijheid en financiele mogelijkheden.

Voor meer informatie over deze mogelijkheid, of om te solliciteren, neemt u gerust contact met ons op. Dit kan via ik@gundonumu.biz.tr.

Een impressie van ons bedrijf en onze werk- en denkwijze kunt u vinden via de volgende links:
- facebook.com/aysunsokmenthesutcu/photos_albums/
- helpx.net/host.asp/?hostID=18579&network=3
- workaway.info/965849661447-en.html/
-

-

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melk , melken , kalveren , boerderij en melkveebedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
5