Kind omgekomen op boerderij Ritthem

Een noodlottig ongeval in het Zeeuwse Ritthem heeft zondagavond aan een kind het leven gekost. Hij is per ongeluk door zijn vader doodgereden met een shovel.
Het ongeluk vond rond 19.50 uur plaats aan de Landbouwweg. Hulpverlening was snel ter plaatse, maar zij konden niets meer betekenen voor het kleine slachtoffertje.
De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De Landbouwweg is vanwege het ongeluk volledig afgesloten.

Verschrikkelijk nieuws,veel sterkte voor alle nabestaanden

Deel dit topic

Reacties

casev
Verschrikkelijk!
helaas iets derdelijks ook meegemaakt bij een collega hier in het dorp 20 jaar geleden. Zoiets blijft je de rest van je leven bij.

Heel veel sterkte aan de betrokkenen.....
verbi
Veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen dit is verschrikkelijk.
+1
Moet zulke dingen nu echt hier op dit prikbord. de inpact voor deze familie is al groot genoeg. Respect, rust en directe hulp voor de betrokkenden is prioriteit nr 1. De schaamte en onmacht overheerst nu toch al bij dit gezin.
+1
arjankok-
We praten hier ook nog over de sociale kant van het leven, denk niet dat familie hier last van heeft, weet beetje hoe het voelt als directe familie, heb zelf een broertje van 8 jr verloren onder vergelijkbare omstandigheden en dat doet na 25 jr nog steeds zeer
+2
BoerBart
Weer een waarschuwing voor ons allemaal. Je kunt niet genoeg waarschuwingen krijgen.
Sterkte. Dit is niet te bevatten.
josl
Heb zelf eens mijn trouwe hond onder de shovel gehad. Dat deed al pijn. Je eigen kind, alleen de gedachte al, hoe ga je dit als vader overleven?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij , ongeval en lening geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN