Hochwald: 24 miljoen extra melkgeld voor DOC-leden

De Duitse zuivelcoöperatie Hochwald heeft DOC in januari een fusievoorstel gedaan. Dit laat de zuivelonderneming weten. Hochwald wil op basis van gelijkwaardigheid fuseren met DOC. Op basis van de verrichte uitbetalingen in de periode 2011-2014, berekent het zuivelbedrijf een voordeel van 24 miljoen op jaarbasis aan extra melkgeld voor de DOC-leden.

Deel dit topic

Reacties

Jaap40
Wel typisch dat hochwald dit pas nu bekend maakt.
pussy
Raar zooitje langzamerhand
3 speen
Is gauw stemmen
+1
Jaap40
Straks gaat fonterra nog bieden omdat ze in juli en augustus in nieuw Zeeland melkgeld 'reserveren'....
kaas
Nu ook weer doc directie wil weer veel te snel zoiets doe je niet in een paar maanden en als fusie donderdag word afgestemd zijn ze weer boos dat waren ze 4 jaar geleden ook alle toetjes en ijsjes die al klaar stonden naar de stemming werden door de medewerkers van DMK weer snel in de auto geladen en zelfs de directeur van doc kon er geen woord meer af diep triest .ik heb het hele proces van dicht bij mee gemaakt dan kan je er toch wel een beetje professioneel mee omgaan als zo iets gebeurt.veel wijs heid doc leden jullie kunnen doc maar 1 keer weg geven .
kletspraat
Quote:
@kaas: ook alle toetjes en ijsjes die al klaar stonden naar de stemming werden door de medewerkers van DMK weer snel in de auto geladen

ik had bijna buikpijn van al die lekkere toetjes en ijsjes die ik na de stemming had opgegeten.
Jaap40
Zo zal het niet gaan @kaas, ook dit te late artikeltje van hochwald mag je niet serieus noemen. Misschien kan de redactie van melkvee.nl de andere kant van het verhaal achter halen.
cjw73
Of de directie van doc wil alleen met Dmk fuseren, want toch vreemd dat hochwalt een voorstel doet en dit niet door doc gemeld wordt. Zou toch als ik nog doc'er wel willen weten wie nu liegt. Of levert Dmk voor ligthart wat meer bonus op.
vrolijke tukker
Directie gaf bij ons op de ledenvergadering aan dat er wel gesprekken waren geweest met Hochwald maar dat het niet interessant genoeg was. Ze willen verder geen details vrijgeven over die gesprekken. Je mag er vanuitgaan dat dit zo is.
3 speen
Waren dat lekkere ijsjes dan
kletspraat
Smaken verschillen maar ik vond ze wel lekker.
gezienus
Eis is lekker toch is Dit wel een zorgenkindje van dmk
tukker12
Hochwald is ook tye klein, dus later maar aansluiten bij DOC/DMK

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's doc , zuivelonderneming , melkgeld en zuivelbedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0