Hochwald baalt van foutieve informatie vanuit DOC

Zuivelcoöperatie Hochwald baalt van berichten waarin gesuggereerd wordt dat het Duitse bedrijf de laatste jaren een hogere melkprijs kon uitbetalen omdat zij minder investeerde. „Dat klopt pertinent niet en dat willen we rechtzetten”, zei topman Karl Heinz Engel vanochtend op een persconferentie in Bolsward.

Deel dit topic

Reacties

-3
kaas
Ja en daar is doc al jaren mee bezig leden niet of slecht te informeren en dan kaartsen zij de bal terug dat dat stemming makerij is .
de directie van doc moeten hun diep schamen en opstappen leugens en zwijgen is het ergste wat er is
+5
tukker12
Het moet wel een heel goed plan van DOC en DMK zijn om te fuseren, gezien het felle verzet van o.a A-ware en Hochwald!
Als het een slecht plan zou zijn hoefden ze alleen maar achterover te leunen en wachten tot het hun kan op kwam!
Kortom, blijkbaar is de voorgestelde fusie, ook in de ogen van de concurentie, een heel goed en profijtelijk voorstel
kaas
Doc moet een keer leren de waarheid te vertellen en niet alles verdraaien of niet goed aan de leden te vertellen en dat kan ze nu ook wel eens weer raar opbreken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs en doc geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN