DOC: Het woord is aan onze leden

DOC laat zich niet van de wijs brengen door de initiatieven van A-ware en Hochwald Foods, blijkt uit een persbericht dat de kaasfabrikant doet uitgaan naar aanleiding van de open brief van A-ware eerder vandaag. „Het woord is aan onze leden. Zij beslissen.”

Deel dit topic

Reacties

3 speen
Wat is eingenlijk de gemmidelde jaarleverantie van een dmk lid
DOC LID
De feiten die nu op tafel liggen, zijn naar buiten gekomen na het vast stellen van de stemdatum op 21 mei, om dan als directie hier op zo te reageren lijkt mij zeer onverstandig en hoop dan ook dat de leden van DOC met gezond boeren verstand stemmen en zich niet voor het blok laten zetten door de directie van DOC. Ze kunnen dan ook niet anders dan dit voorstel niet goed keuren.
Coen
De vraag rijst ook: hoeveel vertrouwen hebben de huidige leden in het Bestuur van DOC, het DOC-bestuur heeft alle stukken gezien en het onderhavige fusievoorstel gedaan.

of zou er toch een onderonsje gemaakt zijn tussen de directeur en de voorzitter ?
ejb
Als ik het stuk in melkvee lees dan is het mij wel duidelijk.
Het DOC bestuur geeft aan zowel met Hochwald als met A-Ware gesproken te hebben en zo tot een zorgvuldige afweging gekomen is.

In een eerdere reactie gaf DOC te weten het voorstel van A-Ware uit de pers te vernemen en Hochwald gaf aan dat er helemaal geen gesprek heeft plaats gevonden maar dat er een brief was ontvangen met als antwoord geen interesse.

Ben ontzettend blij dat dergelijke bestuurders er niet namens mij zitten. of DOC bestuur liegt of A-Ware en Hochwald liegen allebei.

Zou tegen iedereen die geïnteresseerd is zeggen: lees het allemaal even na.
Cornelis
Dus jij denkt alle overwegingen te kennen en je hebt de ledenbijeenkomsten van DOC bezocht?
ejb
Ik lees persberichten zoals ook jij die gelezen hebt en daarin staan dingen die niet passen en dat weet jij ook want jij hebt op die berichten ook gereageerd
Cornelis
@ejbJe hoeft niet voor mij te denken. Ik reageer op jou conclusie en oordeel.
koetje 33
Als maar geen Duits bedrijf de baas gaat worden.
ejb
@Cornelis
jij hoeft je niet zo wijs voor te doen hoor ook al ben je ledenraadslid van FC want iedereen is hier gelijk, misschien is het handiger om eerst mijn reacties goed te lezen alvorens te reageren want daar mankeert het bij jou nog wel eens aan.

En @tukker12 heeft een verklaring voor hetgeen ik constateerde en ik waardeer dus zijn reacties .
Cornelis
[quote]@ejb: of DOC bestuur liegt of A-Ware en Hochwald liegen allebei.

Wie denkt er hier bijdehand te moeten doen? De bijdrage van tukker12 kwam na jou verhaal dat je de persberichten hebt gelezen. Je kunt nu wel bij Noorderland zitten maar daarom hoef je bedrijven niet als leugenaar neer te zetten.
TIS GOED dar morgen de stemming is , dan keert de rust weeer op t prikkebord. !!!
ejb
Quote:
@Cornelis: De bijdrage van tukker12 kwam na jou verhaal

Toch een behoorlijke moeite met lezen zie ik. Ik schreef ook constateerde en dat is nog steeds verleden tijd dus hoezo bijdehand.

Neem nou gewoon eens de moeite om alle publicaties van de laatste week over DOC te lezen en dan ziet ieder mens met een gezond verstand dat er tegenstrijdigheden geschreven zijn.
En wie er de waarheid zegt laat ik in het midden omdat ik er niet bij was en dus ook helemaal niet weet en ook geen belang bij heb.

Het is inderdaad goed dat het morgen 21 mei is want dan is dit onderwerp ook klaar.
Cornelis
Quote:
@ejb: tegenstrijdigheden geschreven

Als dat voor jou hetzelfde is als liegen mag je gelijk hebben hoor.
kaas
Ja lees alle stukken na en ga morgen niet te stemmen ga maar gras maaien en ga je wel stemmen ga tegen stemmen dmk is de slechtste optie die er is voor de doc leden een nog lager melkprijs ja die bruidsschat van 20 milj die is ze verdampt met die lage melkprijs van dmk.
+1
tukker12
In een vandaag ontvangen brief van DOC wordt zeer gedetailleerd ingegaan op de gesprekken die er zijn geweest met zowel A-ware al Hochwald.
Dat partijen deze gesprekken ontkennen zal wel voortkomen uit de conclusie dat deze voor hen niet de gewenste uitkomst hadden.
Tja en dan blijft er niets anders over dan moddergooien en inzetten van stromannen op internetfora he
kaas
Waarom is doc daar niet eerder mee gekomen dat er in dec gesprekken geweest zijn met hochwald en a-ware en dan zeggen dat je zelfstandig veder wilt en een maand later de komt met de overname van dmk zijn volgens mij al 4 jaar bezig geweest achter gesloten deuren dmk en a ware maar het moest even op het goede moment nieuwe directeur en lage melkprijs dan is het nu de kans hebben ze gedacht en schimmel voor op
+1
arie.j
Quote:
@kaas: waarom is doc daar niet eerder mee gekomen dat er in dec gesprekken geweest zijn met hochwald en a-ware en dan zeggen dat je zelfstandig veder wilt en een maand later de komt met de overname van dmk zijn volgens mij al 4 jaar bezig geweest achter gesloten deuren dmk en a ware maar het moest even op het goede moment nieuwe directeur en lage melkprijs dan is het nu de kans hebben ze gedacht en schimmel voor op

Waarom niet gelijk steekpenningen en omkopen door het DOC bestuur erbij gehaald kaas?
Je bent nu toch immers bezig?
Maar de echte DOC leden zullen niet op je gegooi met modder zitten te wachten, daar is de zaak te belangrijk voor.
Als je alleen onzin weet, dan kun je beter je mond houden.
tukker12
@arie.j
Kaas gaat echt z'n mond niet houden, die is totaal gefixeerd op A-ware, en zal blijven modder gooien, ook als zijn ongelijk al lang bewezen is
Hopeloos geval van tunnelvisie
+3
arie.j
Als niet-lid, die ook op grote afstand van de fabriek woont, kan ik het hele gebeuren niet al te best beoordelen.
Wel is het goed te bedenken dat een fusie keuze, een definitieve keuze is.
Naar ik hoop is het de DOC leden allemaal wel voldoende duidelijk.
En ik wens ze, hoe ze ook zullen stemmen, morgen het beste toe.
+2
tukker12
Verstandige taal Arie J
Dat jij als buitenstaander en niet DOC lid het oordeel overlaat aan de DOC leden, in tegenstelling tot sommige andere prikkers

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's doc en a-ware geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN