Toekomstgericht veehouderijonderwijs - uitdagingen en kansen voor het Aeres Praktijkcentrum

Vandaag is de opening van de nieuwe stallen van het Aeres Praktijkcentrum. Einde van de bouw, start van nieuw toekomstgericht veehouderijonderwijs! Nu moet ik bekennen dat ik met veel plezier in Dronten werk, daarom mag u in deze column best lezen dat ik enthousiast ben. Maar onderzoek vooral ook wat u er zelf van vindt. Dit is ook de essentie van het melkveeconcept en volgens mij van toekomstgericht veehouderijonderwijs!

- Jeroen Nolles

Deel dit topic

Reacties

jan w
Bestaat dat nog, veehouderijonderwijs?
arjankok-
Leuk jeroen , deze enthousiaste presentatie onze zoon hoopt volgend seizoen te gaan studeren daar.
pieko
Ben dit voorjaar met onze zoon wezen kijken op de open dag en zijn ook bij deze weidestal wezen kijken. Vroeg wat de stal per standplaats kostte: 2000000 voor 80 melkkoeien. 25000 euro per koe!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onderwijs en stallen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN