LTO: Wacht met indienen Gecombineerde Opgave

LTO adviseert veehouders om de Gecombineerde Opgave nog niet in te dienen bij RVO.nl. Samen met de NMV, de pluimveeorganisaties NOP en NVP en de varkensorganisatie NVV, is men nog in overleg met het ministerie van Economische Zaken over het gebruik van stalregistratie in de Gecombineerde Opgave.

Deel dit topic

Reacties

david2
Dus hoef ik nog geen haast te maken, en wordt het straks helemaal een grote puinhoop(en dat is het nu al volgens mij) bij rvo helpdesk als iedereen nu echt tot het laatst wacht na deze oproep
diezel
Maak alvast maar een topic voor mei 2016:
Waarom zijn die toeslagrechten van vorig jaar nog niet uitbetaald! 😄
brabo
Met dit advies komen ze wel lekker op tijd.
dorpsrandhoeve
Ja, wachten jullie maar allemaal tot het laatste moment. Dan kunnen de mensen die het advies geven om te wachten zelf eerst hun toeslag innen.

slim.
ruud
Ook als je het ingediend hebt, kun je de gegevens er nog wel weer uithalen. Volgens mij zelfs nog 3 weken na de uiterste indien termijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's nvv , lto , nmv en gecombineerde opgave geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0