Stroomprijzen

Is het slim om het nu voor 3 jaar vast te zetten ?

Deel dit topic

Reacties

wotan2
Volgens mij is het slimmer om het van jaar tot jaar te bekijken wie de goedkoopste is. Wil je toch redelijk wat besparen, maar net als de meeste mensen te lui of laks om dit elk jaar te doen is dit een goede optie.
Ongeschreven wet: ze lopen je de deur plat om maar over te halen om vast te zetten. Nu de logica.... zouden ze dat doen als ze wisten dat de prijzen de komedende tijd hoger wordt. antwoord: nee. dus niet vastzetten, de kale prijs wordt lagerder. Pas op: ze pakken je in transportkosten en alle bijzaken. Alleen praten over het totaalbedrag of gespecificeerde uitleg.

zit al jaren bij atoomstroom(bugetenergie) overstappen levert mij op bedrijfsniveau amper wat op. doe elk jaar zo test via www.gaslicht.com
dorpsrandhoeve
Ik heb ook jaren bij atoomstroom gezeten. echter op een gegeven moment klopte de jaarfactuur niet. Na wat correspondentie over en weer heb ik geschreven dat ik het bij mijn juridisch adviseur neer ging leggen, en heb een andere leverancier gezocht.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1