Medewerker melkvee gezocht PORTUGAL

Even een update vanuit Portugal: ons bedrijf stond in deze draad te koop. We kregen aardig wat views op onze website, en de hits uit NL vooral via hier! We kregen ook wel vragen en reacties, soms een paar per week. Meestal oprecht geĂ¯nteresseerden, maar soms ook obscure, die vooral willen peilen of je al heel erg wanhopig bent. Maar 't was niet moeilijk die eruit te filteren.

Inmiddels is er al een maand of zes een opvolger aan de slag, en per deze zomer, neemt Kees hier de boel over. Na de maisoogst zijn wij boer-af....

En waarom ik deze update nĂº post: Kees is op zoek naar een medewerker voor melken en het werk met de koeien. Dus samen met een enthousiaste jonge boer (en nog 2 medewerkers) de schouders onder dit mooie koeienbedrijf-in-de-zon zetten? Als je meer wilt weten kun je met hem contact opnemen:


cjmourits@hotmail.com

Deel dit topic

Reacties

weurding
Suc6!
casev
Succes met de toekomstige plannen josien!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zomer , stal , koeien , melken , melkvee , boer , maisoogst , portugal en opvolger geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
2