Illustratie van: Sammy2004

'Provincies houden vergunningen oneigenlijk tegen'

De Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV), de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders (NVP) en de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) luiden de alarmbel over de afwerking van aanvragen van boeren voor een Natuurbeschermingswet-vergunning bij provincies.

Deel dit topic

Reacties

brabo
Ik ben sinds een paar dagen ook de eigenaar van een geldige NB vergunning.
Ik ga er voor het gemak maar even vanuit dat de aantallen die nu vergund zijn, ook daadwerkelijk gehouden mogen worden. 😄
de hoef
Hier nog steeds niks .moet nu de vergunning van 1992 aanleveren
we zijn in 1995 afgebrand ,dus nu zoeken bij de gemeente
en dan willen ze gaan kijken of het vergunde aantal ook daadwerkelijk in de schuur heeft kunne zitten ,we willen 145 meststieren omzetten naar 40 koeien ,verders niks exta
oldhuus
Ben al sinds half 2013 bezig, eerst een 30 extra maar nu volgens de oude milieuvergunning '94 maar dan dan vragen ze nog constant om nieuwe aanvullende gegevens, is gewoon tijd rekken tot voorbij de PAS, en de provincie heeft dure adviseurs ingehuurt die willen ook graag uren maken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN