Melkprijs garantiecertificaat tot 31 mei 2016

Dit is dus de basis melkprijs voor de komende 10 maanden
de liquiditeitsbegrotingen kunnen dus weer worden gemaakt 😄

Deel dit topic

Reacties

jg
Hier in Nederland proberen we nog meer onrendabele produktieruimte te creeren.
Meer fosfaatruimte meer melk minder melkgeld.
dorpsrandhoeve
Ik zag het aankomen. Al die bangmaakartikelen van die club.
+2
Jan Veenhouwer
Er is dus ergens een koper die denkt dat de melkprijs gaat stijgen, en probeert zich nu in te dekken voor een lage prijs. Mijn mening: de bodem is dus bereikt!
jan is hobbyboer
Quote:
@Jan Veenhouwer: Er is dus ergens een koper die denkt dat de melkprijs gaat stijgen, en probeert zich nu in te dekken voor een lage prijs. Mijn mening: de bodem is dus bereikt!

Kan natuurlijk ook een koper zijn die vind dat ie met melkprijs van rond 30 cent meer dan genoeg verdiend en daarom de zaak afdekt, om het risico van een onverwachte prijsstijging te hedgen. Jouw opmerking is volgens mij niet op feiten gebaseerd. Gisteren zijn de prijzen van basiszuivel weer flink gezakt. We kunnen nog een heel eind onderuit als het moet, volgens mij is het uitroken begonnen, letterlijk en figuurlijk met onze 40C

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs en melkprijs garantiecertificaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1