9 JULI DE POPPE !!!

OP 9 juli organiseerd LTO een vergadering over het gecreeerde FOSFAAT probleem, dat ons onder ander vanuit brussel word aan gepraat, om daar uitleg over te geven waarom LTO hiermee heeft instemd, het is heel belangrijk dat de melkveehouders lid of geen lid van LTO hier MASSAAL aanwezig zijn , desnoods allemaal met de trekker, dus melkveehouders uut twente salland de achterhoek, zegt het voort, neem allemaal je buren mee, het is erop of eronder, we laten ons keer op keer bedonderen door de overheid, wat is het volgende wat ons te wachtten staat, lachgas,metaan, We willen gewoon HOGERE bemestingnormen, er moet mest afgevoerd worden , en het gras kleurt geel , waar zijn we mee bezig ???.

ZEGT HET VOORT ZEGT HET VOORT ZEGT HET VOORT, en de volgzame prikkers schieten maar !!!

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Had liever uitnodiging VOOR besluit gezien , had ik nog in kunnen brengen dat een peildatum per heden gewoon anticiperend gedrag SUPER heeft geholpen

Blijf nu maar thuus ze gaan het beleid toch verdedigen....
weurding
Eindje rijden met de trekker, regel je onderdak? 😄
oldhuus
Abe Lenstra stadion, kunnen we daar de hooligan uithangen 😄
+2
hans1980
Gaat de LTO uitleg geven waar het zo mis kon gaan?

3 MAAND NA EINDE MELKQUOTERING , FOSFAATQUOTERING

MELKEN VOOR VRIJE MARKT MET QUOTUMKOSTEN ??

GRATIS FOSFAATRECHTEN WEGGEVEN AAN DE GEDOOGBOEREN ....

WAANZIN TEN TOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oldhuus
Zijn de gemeentehuizen nog los, gauw de bouwvergunning inleveren, word toch wel gedoogt.
jan is hobbyboer
Mogen jullie even avondje stoom afblazen, en dan gaat het spreekwoord iets van .... Het was goed dat hij er was, we dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was.
Kom ie ok jan, neem ff de carbid bus mee, word nog gezellig daar bij De poppe, gras maaien hoeven we toch niet dus op naar holten, komt Co ook met de camera ?
hans1980
😉
jan is hobbyboer
Quote:
@Gait oet klooster: Kom ie ok jan

Denk het niet. Naast dat ik geen interesse heb in dit zinloos tijdverdrijf ben ik meestal net thuis als dit soort avonden beginnen. Moet dan nog even mijn koeien melken, dat doe ik liever dan naar zo'n politiker luisteren.
tukker12
Cafe de Poppe is in Markelo hoor
Klopt MEDE tukker, tis markelo.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , gras , lto , fosfaat , overheid , melkveehouders en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0