LTO Noord: onafhankelijkheid boeren TV-zender waarborgen

LTO Noord is het initiatief voor een boeren TV-zender vooral ingestapt om burgers weer dichter bij de landbouw te betrekken. Om grip te houden op de beelden wat over de sector wordt getoond, financiert LTO Noord het project een beetje en zit het in een raad van toezicht. Toch wil de organisatie niet teveel zeggenschap op datgene wat de zender brengt. „We moeten de onafhankelijkheid van de zender waarborgen zodat de burger ook het gevoel krijgt een eerlijk beeld van de sector te zien”, stelt Erik Back, voorzitter LTO-Noord van de provincie Overijssel.

Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
Toch wil de organisatie niet teveel zeggenschap op datgene wat de zender brengt. „We moeten de onafhankelijkheid van de zender waarborgen zodat de burger ook het gevoel krijgt een eerlijk beeld van de sector te zien”, stelt Erik Back, voorzitter LTO-Noord van de provincie Overijssel.

Die indruk wekt een "boerenzender" totaal niet natuurlijk
-1
LTO MOET ZORGEN DAT DE BEMESTINGSNORMEN FORRSS OMHOOG GAAAN ,EN ZICH NIET BEZIG HOUDEN MET DIT GENEUZEL !!! BEGREPEN LLTTOO !!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , lto , lto-noord , burgers en overijssel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0